• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#193375  autor: babeo
 17 cze 2007, 13:25
CYBER pisze:A mógłbyś przedstawić choć zarys charakterologiczny?
Ujmując to najdelikatniej to umiem, chodziło o to, że w jego ocenie, pewna grupa klientów odchodzących z Orange podpisywała umowy z Erze.

#193381  autor: MADMAX
 17 cze 2007, 14:01
A to ja byłem właśnie :)
W moim przypadku powód był jak najbardziej prozaiczny - lepsza oferta :D

Pozdrawiam

#193385  autor: babeo
 17 cze 2007, 14:15
CYBER pisze:lepsza oferta
W przypadkiu powastania 'tego powiedzenia' geneza była inna i brałą pod uwagę wiele przypadków, a nie pojedyńcze osoby. Poza tym patrząc na Twój podpis chyba w Erez nie jest tak super 8)

#193672  autor: banan56
 18 cze 2007, 11:21
moim zdaniem skromnym oczywiscie PLUS GSM :mrgreen: :D :mrgreen: :roll:

Banan

#194109  autor: arkadius
 19 cze 2007, 15:28
ja też w Plusie :) ale szczerze mówiąc to oferty wg mnie tak naprawdę są takie same, skierowane tylko do różnych grup odbiorczych. dlatego każdy gdzie indziej odnajduje to co go najbardziej satysfakcjonuje. no ale było o kampanii wizerunkowej :) ta pierwsza reklama była jest bardzo kontrowersyjna, ale szczerze mówiąc bardziej wywołuje nadzieję niż smutek. pokazuje na pewno ważne aspekty życia. i niech to będzie nawet operator komórki. ważne, że ktoś to pokazał. jakby nestle to pokazało to też wg mnie byłoby dobrze (człowiek tak pracuje, że nie ma czasu żeby zjeść swoje ulubione płatki ;) ) hehe :) tak na poważnie, to ja uważam, że Plusowi należą się słowa pochwały. wiadomo, reklama reklamą, ale jednak coś mądrego zrobił podczas gdy konkurencja śpi.

#194179  autor: syrenka
 19 cze 2007, 17:41
No całkowicie to ona nie śpi:) Era nadaje też rytm. ale Orange na razie cicho jest.

Zastanawiam się jakie kolejne kroki podejmie Plus, co tym razem będą lansować w kolejnej reklamie i kto w niej zagra. Ja tez kiedyś byłam w orange (jeszcze się idea nazywało) i po skończonej umowie przeszłam do Plusa, era nie miała dla mnie żadnej sensownej oferty. teraz wiekszosc znajomych ma Plusa wiec jestem zadowolona bo taniej moge sobie z nimi pogadać i smsować.

PS. Na razie mi siatkarze nie pomogli hihi, czekam dalej

#194223  autor: Kaczy
 19 cze 2007, 19:17
Plus teraz wprowadził nową kampanie do taryf Kubali - "Bezpłat pięcioosobowy". Ciekawe jakie będą reklamy? Pewno Mumio dalej będzie reklamowac Plusa. :)

...::: Made for loneliness :::...

#194225  autor: JacekS
 19 cze 2007, 19:38
Coz pracowalem w 2 salonach plusa (mpunkt i liberty) i praca nie specjalnie sie oplacala. W pierwszym nie dostawalem premii tylko gola podstawe ok 700 zl a w liberty m
z premia mialem ok. 900 zl. A szef ktorego mialem w liebrty przysylal nam zdjecia z swoich wakacji w egipcie. Po prostu serce sie kraje. Jak juz pracowac w takim salonie to chyba tylko na zasadach franczyzy. A dodam ze plany zawsze byly wyrabiane nawet nieszczesny wuk byl zrobiony powyzej 100 %. Po prostu szeregowy konsultant zawsze ma najgorzej.

#194566  autor: evelinee
 20 cze 2007, 15:37
I pewnie dlatego wyemigrowałeś do Anglii w poszukiwaniu pracy? no raczej tez bym się zdenerwowała jakbym zarabiała 900 zł a szef przysyłał mi zdjęcie z wakacji za 3 tys, porażka.

co do bezpłatu to właśnie jest reklama mumio hehe oni myślę nadal będą reklamowali telefony i taryfy indywidualne.

a co do kampanii wizerunkowej to ma ona działać i na firmy i na karty i na abonamenty pewnie więc Mumio, które jest przeznaczone chyba tylko dla tej ostatniej grupy, nie będzie lansowało wizerunku. no chyba że w kolejnej odsłonie i Mumio zobaczymy (co dla mnie by było nawet ok hihi)

siii juu

#196159  autor: arkadius
 25 cze 2007, 16:50
szczerze mówiąc wątpię żeby Mumio sygnowało kampanię "Razem Lepiej". skoro promują taryfy, to raczej nie pojawią się przy wizerunku. zresztą trochę by odbiegali od spokojnego i poważnego klimatu tych reklam. może coś z muzeum narodowym się pojawi? w końcu Plus od jakiegoś czasu jest z nim związany. zresztą, niezależnie od wszystkiego i tak pewnie trafią w sedno ;) po raz trzeci zresztą.