Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
matej pisze:parę szczegółów, które udało mi się uzyskać:
- na tych kartach, które otrzymają konsultantki ma być całe 3zł na połączenia (wow)
- prefix sieci to: 789xxxxxx
- połączenia z BOK (oczywiście sieci Orange) to 1zł / min.
- połączenia w sieci myAvon: 0,40zł, poza sieć: 0,70zł (podobno jeszcze te kwoty mają się zmienić w dół, ale nie sądzę, że będzie to jakaś rewelacja)
- w początkowej fazie nie będzie możliwości zakupu telefonu, później będzie to Alcatel C630 za 350zł
- doładowywania będą poprzez konsultantki, które ze swoich telefonów będą mogły doładowywać telefon swojej klientki, a koszt doładowania będzie obciążał ich fakturę za kosmetyki (będzie doliczany do faktury w ramach limitu kredytowego na doładowania przyznanego przez Avon)
- konsultantka za doładowanie określoną kwotą (prawdopodobnie 30zł) otrzyma punkt, zwany avonkiem i za odpowiednią ilość punktów otrzyma prezent, np. za 60 punktów ma być to krem z linii Anew o wartości ok.40zł
- pierwsze doładowanie powinno odbyć się z telefonu konsultantki, która sprzedała dany zestaw startowy
- inne formy doładowania telefonu to: strona www myAvon (www.myAvon.pl), biura / centra obsługi Avonu
- w przygotowaniu są oferty pakietów SMS do wszystkich sieci
- osoby posiadające telefon z kartą myAvon będą mogły kupić taniej określony produkt z danego katalogu, o ile wcześniej doładują swoją kartę myAvon
dasz rade zalapac sens wklejenia tych dwoch postow czy mam Ci to na pismie wytlumaczyc??kameT pisze:Czy naprawdę się tak podniecasz tym, że ty znasz ten cennik, a nikt inny na forum nie? Żałosne.
gdzie znalazles ten cytat,ktory podales, przeczytalem caly topic wlacznie z postami usunietymi i tego nie znalazlem..kameT pisze:DejwiD napisał/a:
...a ja wiem, ale nikomu nie powiem
To dopiero bomba. To faceci nie będą mogli skorzystać? czy bedziemy musieli prosić się naszych Kobiet o doładowanie na "Jej fakturę za kosmetyki"doładowywania będą poprzez konsultantki, które ze swoich telefonów będą mogły doładowywać telefon swojej klientki, a koszt doładowania będzie obciążał ich fakturę za kosmetyki
Po prostu następnym razem się zastanów, zanim zaczniesz wypisywac kontrargumenty.DejwiD pisze:bo znam oferte ?D@rio pisze:dlaczego? uargumentuj.DejwiD pisze: no to bedzie smiech na sali )))
Ależ będą mogli skorzystać także faceci, w sumie w Avonie konsultantami są także faceci. A doładowanie u konsultanta/ - tki będzie dla niej/niego premiowane dodatkowymi punktami. Poza tym będą inne formy doładowania konta (centra obsługi Avonu, internet itd.).babeo pisze:To dopiero bomba. To faceci nie będą mogli skorzystać? czy bedziemy musieli prosić się naszych Kobiet o doładowanie na "Jej fakturę za kosmetyki"
Lubisz rozmawiać przez telefon i być w stałym kontakcie z bliskimi?
Jeżeli osiągniesz sprzedaż w kampanii 7/07 na min. 250 zł to otrzymasz dwie karty z darmowymi minutami na rozmowy, SMS-y i MMS-y.
Podaruj jedną swojej przyjaciółce i rozmawiajcie do woli!
Poznaj Avon na nowo!
Poznaj nową telefonię komórkową myAVON!
myAVON to:
* Sieć komórkowa stworzona z myślą o Tobie, Twoich bliskich i Klientkach.
* Aż 21 dni na zapłacenie za doładowania.
* Najwygodniejsza i najłatwiejsza na rynku doładowań przez SMS.
* Produkty Avonu w prezencie.
* Nowości i hity katalogowe znacznie taniej
* Nowe możliwości zarobku
* Wyjątkowo niskie ceny połączeń.
* Kontrola kosztów – rozmawiasz tyle, na ile doładujesz telefon
Piękniej z każdą minutą!
oni nie maja robacstanax pisze:Rąbnąć tak konkurencje, no no!
a mnie nie , skoro sa konsultantkami i bawia sie w to (a pieniedzy duzych na tym nie zarabiaja, jesli wogole zarabiajastanax pisze:Tych dziewczyn szkoda.
Skąd Ty masz takie "rewelacyjne" wiadomości - podaj źródło.Swift pisze:Starter ma kosztować 3 złote.