• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 3 z 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

#157259  autor: b@sho
 26 lut 2007, 20:25
adalis po twoim poscie sprawdzilem jeszcze raz i mozna :wink: przynajmniej ja, widze stan konta i liczbe esow z pakietu

#157297  autor: adalis
 26 lut 2007, 22:26
b@sho pisze:adalis po twoim poscie sprawdzilem jeszcze raz i mozna :wink: przynajmniej ja, widze stan konta i liczbe esow z pakietu
To pewnie masz mix-a albo telefon na karte... W abo. dalej nie działa :?
Napewno maja awarie z programem profit, nie można doładować konto z punktów. Jesli chodzi o reszte problemów to babka stwierdziła że też może to być jakaś awaria...

Pozdrawiam ;)
Obrazek

#157380  autor: b@sho
 27 lut 2007, 10:29
adalis to fakt :wink: ale znowu cos stronka sie ich zacina i nie wszystko sie otwiera...

[ Dodano: 2007-02-28, 16:38 ]
ps. zauwazylem jedna zmiane poki co, po zalogowaniu sie na serwerku nie ma reklam w zakladkach, tak jak bylo np przy stanie konta, nad nim u gory byly banerek z reklamami popa, teraz go nie ma :wink:

#158009  autor: silver
 01 mar 2007, 00:42
A ja nie mogę po tym padzie wysłać smsa z multiboxa na niemiecki nr. :cry:

Do polski normalnie a gdy wysyłam na zagraniczny nr to wyskakuje "Wiadomość nie może być wysłana w tej chwili"

Tylko ja tak mam czy może ktoś jeszcze?

#158045  autor: Kaczy
 01 mar 2007, 09:03
silver pisze:Tylko ja tak mam czy może ktoś jeszcze?
Ja wczoraj nie mogłem wysłać ani do Plusa ani do Orange.
Cały czas ten sam komunikat.

W dodatku jak wysyłam do Orange z prefiksem +48 to nie wyświetla mi się numer telefonu, tylko ten ciąg 1050.... (czy jak to tam leci)

...::: Made for loneliness :::...

#158080  autor: b@sho
 01 mar 2007, 10:12
cos schrzanili... w zakladce uslugi sa widoczne tylko wlaczone uslugi, nie widac tych wylaczonych a wiec i wlaczyc ich nie mozna ze stronki... jesli chodzi o esy to wczoraj mi sie udalo wkoncu wyslac esa na ere

#158082  autor: frgt/10
 01 mar 2007, 10:15
b@sho pisze:cos schrzanili... w zakladce uslugi sa widoczne tylko wlaczone uslugi, nie widac tych wylaczonych a wiec i wlaczyc ich nie mozna ze stronki...
Ja nie mam w ogóle widocznych usług. Za to pokazuje mi dobrze pozostałą kwotę.

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=292477#292477

#158083  autor: b@sho
 01 mar 2007, 10:19
kwote tez mi dobrze pokazuje, ale te sulugi mnie dobijaja, bo jednak sie przydaje przez www ich wlaczanie, a tak to co, pozostaje sms lub bok... a esow to przez kilka dni wysylac nie moglem... naprawde nie wiem co oni robia...

#158089  autor: Bobb
 01 mar 2007, 10:37
Mieli naprawic cos a okazalo sie ze jedynie popsuli wiele rzeczy...

Allways look at the bright side of life :D

Najlepsze TAPETY w sieci www.tapetki.bo.pl

#158090  autor: frgt/10
 01 mar 2007, 10:49
Bobb pisze:Mieli naprawic cos a okazalo sie ze jedynie popsuli wiele rzeczy...
Czasami tak jest. Ja bawiąc się serwerem robiłem tylko jego restart i połowa się sama wyłączyła. Niestety tak się zdarza. Chociaż lepszy pad strony Orange niż stracona/sprzedana baza danych klientów Ery.

http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=292477#292477

#158093  autor: michail
 01 mar 2007, 11:05
Bobb pisze:Mieli naprawic cos a okazalo sie ze jedynie popsuli wiele rzeczy...
... u mnie to wygląda tak, że nie widzę pozostałych płatności oraz usług w orange-online (abonament), natomiast mam drugi, poważniejszy problem - od 3. dni nie mogę doładować własnymi punktami profit numeru na kartę - w BOKu mówią, że znają problem i doładowanie zostanie przyznane od razu po rozwiązaniu "kłopotów technicznych"..

#158150  autor: b@sho
 01 mar 2007, 14:15
zauwazcie ze po zalogoawniu sie na dziendobry jjest malo widoczna i malo czytelna informacja:
Utrudnienia w dostępie do Orange On-line
W związku z pracami technicznymi mogą wystąpić problemy z dostepem do serwisu Orange On-line.

Za utrudnienia serdecznie przepraszamy
jest to na tej stronce gdzie jest napisane witaj w orange.pl pod :arrow: Jak pobrać fakturę z Orange On-line

cieakwe jak dlugo jeszcze beda trwac te utrudnienia...

#158163  autor: D@rio
 01 mar 2007, 14:49
frgt/10 pisze: Chociaż lepszy pad strony Orange niż stracona/sprzedana baza danych klientów Ery.
hmmm...już nie prowokuj klientów sieci Era, dobrze?

Poprostu mają awarię. A w Orange jest to zupełnie normalny proceder :mrgreen:

Obrazek

#158247  autor: b@sho
 01 mar 2007, 19:15
widze ze po malu cos tam naprawiaja... juz sie pojawily wszystkie uslugi, nie tylko te ktore sa wlaczone, takze mozna juz sobie wlaczac przez www je

#158302  autor: adalis
 01 mar 2007, 21:41
b@sho pisze:widze ze po malu cos tam naprawiaja... juz sie pojawily wszystkie uslugi, nie tylko te ktore sa wlaczone, takze mozna juz sobie wlaczac przez www je
Coś im ciężko idzie, zakładka usługi i komunikat dostaje taki...
"Przepraszamy, informacje o usługach są chwilowo niedostępne"
:-D

Pozdrawiam ;)
Obrazek

#158303  autor: b@sho
 01 mar 2007, 21:44
adalis pamietaj ze ja mam prepaida :wink: ale grzebia sie strasznie...

#158308  autor: adalis
 01 mar 2007, 21:57
b@sho pisze:adalis pamietaj ze ja mam prepaida :wink: ale grzebia sie strasznie...
Pamiętam :)
Sprawdzałem teraz w mix-ie i też jest komunikat "Przepraszamy,..."
ale przynajmniej widoczny jest stan konta. W abo ani usługi ani stan
konta nie jest dostępny :(. Jeśli chodzi o tel. na karte to wygląda, że
niby jest ok :wink:, ciekawe na jak długo.

Pozdrawiam ;)
Obrazek

#158386  autor: adalis
 02 mar 2007, 08:56
frgt/10 pisze:
adalis pisze:W abo ani usługi ani stan
konta nie jest dostępny :(
Błąd. W abonamencie też jest to widoczne.
Nie błąd bo wczoraj tak było wieczorem ;), dzisiaj faktycznie usługi są ale płatności dalej mam niewidoczne...

Pozdrawiam ;)
Obrazek
  • Strona 3 z 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
  • 1
  • 2
  • 3