Pajuch pisze:Pytania
Przykro mi, ale na te pytania, nie mogę Ci udzielić odpowiedzi (tajemnica telekomunikacyjna). Jedynie co mogę powiedzieć to to, że stale pracujemy nad rozwojem zarówno naszej infrastruktury jak i aktualizacją Ofert.
evolucja pisze:PS - to w końcu PAN czy PANI?
Rozumiem, że treść pisma może być błędna, jednak prosze Cię o usunięcie danych osobowych, gdyż naruszasz Ustawę o Ochronie Danych Osobowych. Jest to niezgodne z prawem. Jeżeli nawet nie jest to prawdziwe nazwisko, nie możesz sugerować również, że taka osoba jest naszym pracownikiem.
ukefake pisze:To jak to w końcu jest?
To, co Ci przekazałem, sam dostałem w wyjaśnieniu. Oznacza to, że nie powiem Ci więcej, niż to, co już napisałem.
ukefake pisze:Co w nich jest takiego trudnego z czym Ty i ludzie z którymi pracujesz nie mogą sobie dać rady?
No cóż, zapewniam Cię, że nie mam kłopotów z czytaniem i rozumieniem tekstu. Po prostu nie jestem w stanie przekazać Ci Cennika w odniesieniu co do strony a skoro pytałeś się o ceny, podesłałem Ci krótkie wyjaśnienie usługi, o którą pytałeś. Nie zamieszczę Ci nic, poza tym co odpowiedziałem. Skoro moja odpowiedź Cię nie satysfakcjonuje, przykro mi, ale innej nie otrzymasz.
ukefake pisze:jak sprawdzić przez telefon czy zmiana została dokonana?
Aby sprawdzić, jaką masz aktualnie taryfę, wbij kod *111*49*1#.
mPablo pisze:Play4you2, sprawdzisz co się dzieje z nadajnikiem WAR2002?
Z tego co się orientuję, powinna być jakaś modernizacja tego nadajnika, ale dzić wszystko ma już wrócić do normy.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.