a mi się podoba ten starter z taktaka. dostałem dałem bliskiej osobie i jest fajnie. też dostałem go szybko. dobry pomysł z tym był

A co ma piernik do wiatraka? Jakby rebranding miał być lekiem na całe zło i bez tego Era nie mogłaby zaproponować oferty konkurencyjnej do oferty Play'a...Artur051 pisze:Obecnie mają super okazję - szybki Rebranding na T-Mobile i dowalic Playowi - jeszcze niższe stawki w prepaid od niego.
Jak myślicie, na ile prawdopodobny to scenariusz?
Artur051 pisze:Nie wiem, czy zauważyłeś, ale całe PTC czeka na dobry moment na rebranding, gdyż jest on przesądzony wg szefa T-Mobile.
Tak oszpeca i to bardzo. Po prostu pomarańczowe logo na czarnym telefonie razi w oczy. Dodatkowo takie logo może burzyć zamysł producenta co do wyglądu aparatufenix189 pisze:Ludzie, naprawdę to tak oszpeca aparat?
Też tak uważam, gdyby zmienili markę= wielka kampania reklamowa samego T-mobile, tylko to sprawiłoby nowych klientów w Erze. Poza tym gdyby dali naprawdę rewelacyjna taryfę (co najmniej taką jak Play!) to naprawdę usiedliby na Play'u jaki on długi i szerokidespera pisze:oni TERAZ maja najlepszy czas na zmiane marki