dzis jest 4 maj i zadna slodka pierdola z bok play nie zadzwonila do mnie w sprawie reklamacji. ale za to ja wiem co jest grane .sprawdzilem na wszystkie sposoby i to naliczanie 100kb za kazdym razem transmisji danych (np mail poczta ,wap play) to wina mojego telefonu albo moja. napisalem do samsunga z pytaniem jak konczyc polaczenie internetowe,czy menedzerem zadan czy menedzerem uslug bezprzewodowych,bo wedlug instrukcji tym pierwszym co powoduje ze tak naprawde telefon nie konczy polaczenia transmisji danych i stad za kazdym razem 100kb nieszczesne. np sprawdzajac poczte mail zamiast 4kb,gdy nie ma wiadomosci pobieralo 100kb.zamiast placic 5groszy placilem 50 groszy.biorac pod uwage czas od zlozenia reklamacji w play mysle ze nie wiedza co z tym zrobic,co prawda byly teraz te dziwne wolne dni kture moze mialy na to wplyw.tak czy inaczej ja mam problem,okolo 80pln do zaplacenia tylko z czyjej winy.moze to system play-a zle dziala z moim telefonem (mam samsunga i600 z windows mobile) albo odwrotnie.samsung milczy,play milczy a ja mam zaplacic 80pln. moglem nie kupowac takiego telefonu ktos powie , moge wysylac listy poczta i bedzie ok, nie??? moze to co napisalem komus pomoze jak ma samsunga i600 ze trzeba kazde polaczenie z internetem konczyc menedzerem uslug bezprzewodowych,menedzer u.b.-telefon-menu-rozlacz dane komorkowe.wtedy jest wszystko ok.

... i600, n95, 8500, p1i, i5700, wildfire, s8500, p970, i9100, SE Xperia ARC S, HTC HD 7, Lumia 820, Lumia 920, Samsung Note2, Xperia Z1, Samsung Note3, Lumia 925, Xperia Z1 Compact, Xperia Z Ultra, Lumia1320, LG G2mini, LG G3, Microsoft640, LG G Flex2,