• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#203399  autor: Vieslav
 17 lip 2007, 18:50
Tak, jest bonus 2 za 1, ale duzo gorszy niz w Play: 1zl meisieczne abo, dopiero jak uzbierasz w miesiacu 10 min to masz 5 wychodzacych - i te bonusowe numery sa tylko do Era, Heyah i stacjonarne - wiec w sumie takie sobie to jest w szczegolnosci konfrontujac to z Playem.
Tylko, że w Erze jak jedna osoba dzwoni do ciebie i gadacie np. 20 sekund, potem dzwoni druga osoba i gadacie 1 min a potem trzecia i długość połączenia to 40 sekund to i tak masz naliczoną tą 1 minutę promocyjną, a w Play warunkiem przyznania minuty jest połączenie które trwa dłużej niż 2 minuty (nie jestem pewien, gdzieś tak wyczytałem :roll: ). A jak będziesz w środku lasu to zawsze możesz poprosić kogoś, żeby ci konto doładował, ew. przelewem przez wap jeżeli masz konto internetowe w banku.

#203635  autor: kojot67
 18 lip 2007, 14:30
Mulder pisze:a w Play warunkiem przyznania minuty jest połączenie które trwa dłużej niż 2 minuty (nie jestem pewien, gdzieś tak wyczytałem :roll: ).
Masz rację co najmniej 2 minuty żeby dostać jedną i jeśli nawet zabraknie 1 sekundy to Ci nie naliczą. To samo wychodzi z mnożenia za 4 min dostajesz 2 jeśli będziesz miał np. 3 min i 59 sekund dostajesz tylko jedną minutę bonusu. :-D

Nie ma to tamto
http://www.kyokushinkan.republika.pl/

#203710  autor: tazzer
 18 lip 2007, 17:49
Buuuu, macie racje, wlasnie dzwonilem do Play (bo nie moglem tego znalezc jasno sprecyzowanego w regulaminie) i powiedzieli, ze 2 _pelne_ minuty daja mi 1 minute. Tutaj przewaga TatTak, ktory z kolei ma inne denerwujace wady.

Moj ideal na teraz: Playkarta (nie potrzebije phona) + "darmowy" albo taaani numer :)

[ Dodano: 2007-07-19, 20:42 ]
No to jednak Tak Tak bedzie, ale jedna kwestia mnie nurtuje, bo nie interesowalem sie wczesniej promocjami. Jak to jest, jesli napisane jest, ze np promocja tanie numerki wygasa z koncem sierpnia 2007. Oni to przedluzaja czasami? Czy w ogole wycofuja i wprowadzaja nowa oferte?
Widze w regulaminie poczatek promocji na 16 maja 2007, a cos mi sie widzi, ze slyszalem o tej promocji wczesniej - wnioskuje, ze oni jednak przedluzaja promocje co kilka miesiecy - dobrze mysle?

"I can accept failure, but I can't accept not trying" MJ