• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#173077  autor: rafcyk
 11 kwie 2007, 20:09
Mi nowa odsłona przypadła do gustu. Znacznie lepiej się prezentuje niż poprzednia wersja.

Siemens C25 -> Nokia 3310 -> Nokia 6210 -> SE T630 -> Motorola V3 -> SE K750i -> Nokia 6131 -> Nokia 6300 -> Nokia E51 -> HTC Diamond -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy I5800 -> HTC Wildfire -> Blackberry 9300 -> Nokia E6 -> Samsung Galaxy S2

#173099  autor: art
 11 kwie 2007, 20:57
kin pisze:Tylko kolory trochę takie "T-Mobilowate" :?
Jeśli już tak niektórzy analizują kolorystykę nowego serwisu ery to dodam że poza "T-Mobilowatymi" zauważam sporo "Play'owatych"... jest trochę purpurowych teł w bannerach (o chociażby na stronie głównej) oraz napisów w tymże kolorze :D... no nie wiem może to przypadek a być może jakaś marketingowa zagrywka?...

Nokia N95 8GB + Abonament w sieci Era (Nowy Komfort)

#173532  autor: syrenka
 13 kwie 2007, 09:18
hej, kliknij a ten artykuł na GW i dowiesz się że niby można zerwać umowę normalnie. najlepiej jeszcze poczekac chwilke na list od nich:)

#173541  autor: MADMAX
 13 kwie 2007, 09:53
Pawrzes pisze:Nie działa jeszcze sklep
I w związku z tym już 3 dzień nie mogę dostać się na swoje konto, które niedawno tam założyłem. Jest to dla mnie o tyle istotne iż otrzymałem widomośc od konsultanta ERY w postaci... linka do tejże informacji i niestety nie mogę wejść bo... sklep jest nieaktywny. :?
Jako że złożyłem zamówienie w owym "sklepie" dzień przed zmianą layoutu mam nadzieję, że wszystko będzie okej.
Napisałem już zresztą w tej sprawie do BOK'u bo pachnie mi tu bałaganem :smt011

Pozdrawiam

#173574  autor: Netbird
 13 kwie 2007, 11:53
Dobre posunięcie. Imo strona internetowa operatora to ważna rzecz. Jeden z moich kumpli wybrał oferte Orange, ponieważ stronka ta najbardziej mu się spodobała. Widać ludzie kierują sie także i takimi rzeczami. A co do samej stronki to zdecydowanie lepsza :) Mam nadzieje że niebawem Plus także odświeży strone, bo ta obecnie do najfajnieszych nie należy. Jest troszke już przestarzała.....poczekamy zobaczymy.... 8)

....watch the world....

#173888  autor: art
 14 kwie 2007, 10:10
Strona stroną ale kurcze ciekawe kiedy wezmą się za I-BOA bo jak na razie są do tyłu moim zdaniem... dużo bardziej podoba mi się cała obsługa internetowa na stronie orange (pozadna bramka sms/mms nie taka jak na beznadziejnym omnix.pl)... w IBOA brakuje podstawowych rzeczy np. ilosci wykorzystanych minut/sms, ilosci pozostalych do wykorzystania minut itp.

Nokia N95 8GB + Abonament w sieci Era (Nowy Komfort)

#174043  autor: nicram
 14 kwie 2007, 19:03
Co do nowej stronki jest całkiem niezła, mysle ze o wiele lepiej sie prezentuje niz ta stara. Troszke duzo tych gadzetow, ale za to milo przynajmniej oko zawiesic.

#174114  autor: lookass
 14 kwie 2007, 22:56
Dla mnie sie podoba ze polaczyli tez oferte internetu ;)