D@rio pisze:Akurat Era ma bardzo dobrą ofertę. Najbardziej ulastyczną, dzięki której potrafi się dopasować w potrzeby każdego klienta i każego segmentu.
Co Era ma takiego? 20zł/40min, 35zł/40min+numer, 40zł/80min, 55zł/80min+numer ... i to ma być elastyczność? To porównaj sobie z NTP w Orange (i mówa cały czas o ofertach dla indywidualnych). Chyba że mówisz o pakietach, tylko z drugiej stronyopcłą płacenia 10zł za pakeit przez 10miesiact, a potem 30 jakoś do mnie nie przemawia
D@rio pisze:ta, sugerujesz się marnym 200.000 kart SIM. Za słaby argument. Taka ilość to "pryszcz".
D@rio pisze:no jeśli chodzi o mnie to 4 aktywacje przejdą z Plusa na rzecz Ery...
łee tam, taki "pryszcz" się nie liczy
Na koniec powiem tylko, że w sumei nie obchodzi mnie czy jakaś sieć ma 30mln a inne po 3mnl. Każdy ma taką się jaka mu pasuje. Jeżeli podpisał z którąś umowę,, to neich ma pretensje tylko do siebie, że skusiły go tanie telfony, a może szpan, że to nowa sieć lub nie wiem co jeszcze ... jak napisałem, każdy ma swoją sieć i gites! Po co te wzajemne słowne przepychanki, każdy ma swoje racje i szanujmy je. Jak niektórzy muszą mieć całą rodzinę i znajomych w swojej jedynei słusznej sieci to proszę bardzo - ich wybór, ale te uszczypliwe komentarze pod adresem innych sieci nic nie dają.