b@sho pisze:jahu i w abo masz pakiety na mb

Ta promocja czy uj wi jak to nazwać, to też by mogli sobie darować. ;]
A co do tego całego Play - Ogólnie to jestem userem Plusa, i to właśnie ta sieć najbardziej od prawie zawsze mnie się podobała. Od kiedy wylookałem darmowe startery stwierdziłem, że a co sobie nie zamówie. Niska stawka, w miare pociągająca ofera, łady lay strony jaki całego Play'a, nowa świeża marka, niby nowa jakość. Karte MixPlusa odstawiłem jakiś czas temu w kąt mówiąc - impreze czas zacząć! Po kilkunastu dniach użytowania mojej Play karty, stwierdzam że spodziewałem się czegoś większego, lepszego, na wyższym poziomie na każdej możliwej płaszczyznie. Przede wszystkim poczynając od strony www (mam na myśli "Mój Play") wchodząc np. w szczegółowy billing lub cokolwiek innego (głębiej) trzeba wpisać kod, który bardzo często po prostu mi nie przychodzi. Jak już jestem, załóżmy chce wejść w liste Usług. Lipa! jest tylko poczta głosowa, której i tak się nie da zmienić. Trzeba dzwonić do OK. Całe ich OK, z tego co słysze przez fona to też jest jakieś niedoinformowane...więc jak coś szwankuje to już po prostu daruje sobie wykonywanie do nich telefonu. Co kilka dni, dzieje się dziwny motyw. Wysyłaem esy i o dziwo żaden nie dochodzi. Kase mi bierze, a dostać druga osoba esa nie dostanie. Zonk! Miałem przez 2 dni gigantyczny problem żeby prawidłowo skonfigurować wysyłanie MMsów, 4 razy interweniowałem w OK, w końcu sam jakoś doszedłem. Rzadko, aczkolwiek jest tak, że nie moge autentycznie nawiązać połączenia. Pewno to każdemu opowi się zdarza. Oferta która miała być ulepszona, przerobiona, jak było obiecywane, pozostala taka sama. Nie czaje! I wiele więcej takich fantów, tyle że już zapominam, albo poszczam w niepamięć. Choć też przyznam że jestem troszke idealista i pedantem....więc nawet do szczegółów potrafie sie dowalić jak daleko widze. Reasumując nie taki ten Play (jak dla mnie)kolorowy i różowy, jak go malują. Coż......

....watch the world....