• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #338932  autor: g4joos
 02 cze 2009, 23:14
Czy słyszeliście coś na temat zmiany warunków umowy w play? Nic mi na ten temat szczegółowo nie wiadomo stąd pytanie. Podobno Play postąpił wbrew regulaminowi (nie wiem w jaki sposób) w związku z tą sytuacją wszyscy będący w play mix mogą bez konsekwencji przedwcześnie zerwać umowę... Jest w tym ziarenko prawdy? Wiecie coś na ten temat? Zauważyłem jedną zmianę w moich rachunkach play mix, otóż nawet gdy nie przekroczę mojej kwoty mix 30zł to na fakturze przychodzi a raczej przyszło ostatnio 31zł i 22gr w tym 1.22zł - inne usługi :|

#338934  autor: kamoreks
 02 cze 2009, 23:20
Dziwne :) Sorry za OFTOPIC ale muszę to napisać. Zaraz wszyscy odchodzą spowrotem do plusa z playa he he.

#338938  autor: g4joos
 02 cze 2009, 23:34
z mało wiarygodnego źródła informacji wyszło, że to jednak chodzi o sieć Plus a szkoda bo chciałbym szybko zerwać umowę z Play.

#338940  autor: kamoreks
 02 cze 2009, 23:41
A czemu chcesz zrezygnować z PLAY ?

#338944  autor: g4joos
 03 cze 2009, 00:04
Kiedy podpisywałem umowę kierowały mną emocje, chęć nabycia nowego telefonu za małą kasę... Przez ponad rok przekraczałem moją dopuszczalną kwotę o co najmniej 50zł... to przez brak jakichkolwiek pakietów sms czy minutowych (play mix 30) Oczywiście nie narzekałem na 15gr za sms, mmsa i 49gr za minutę połączenia do wszystkich sieci ale cóż, brak pakietów zadecydował o wszystkim, niestety... Chcę by inni też mieli do mnie tani dostęp