- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
1. Po co odpowiadasz na pytanie, na które padła już wyczerpująca odpowiedź?jls pisze:marek240 napisał/a:
Witam czy jeżeli kupie telefon z simlockiem z plusa to czy będzie działać mi na nim karta z Mbanku?
Nie bedzie dzialac, mbank to MVNO na BTSach Plusa, chociaz "tycia" ale konkurencja.
2. Dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd?
Bez odbioru.
kowcio pisze:1. Po co odpowiadasz na pytanie, na które padła już wyczerpująca odpowiedź?jls pisze:marek240 napisał/a:
Witam czy jeżeli kupie telefon z simlockiem z plusa to czy będzie działać mi na nim karta z Mbanku?
Nie bedzie dzialac, mbank to MVNO na BTSach Plusa, chociaz "tycia" ale konkurencja.
Bez odbioru.

[ Dodano: 2009-05-29, 18:44 ]
kowcio pisze:1. Po co odpowiadasz na pytanie, na które padła już wyczerpująca odpowiedź?jls pisze:marek240 napisał/a:
Bez odbioru.