• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#307106  autor: `garincha
 31 gru 2008, 00:41
kowcio pisze:W jednym telefonie korpus pęka (ciekawe, czy nadal taki problem występuje)
Też mi pękł ; ) Na wysokości regulacji głośności i 1cm poniżej tego miejsca.

#307117  autor: qrczakos
 31 gru 2008, 08:07
1) nie mam smykalki do sprzedawania..
2) oba telefony (6120 i 3120) chlamem zajezdzaly na odleglosc..
3) bez smykalki do sprzedawania to dobry produkt ciezko sprzedac a co dopiero chlam:P

a teraz..
tak jak kowcio napisal,
mam porzadny telefon od razu ;]

#307361  autor: express100
 01 sty 2009, 20:20
Ja wybrałem LG KU990 Viewty za 319zł. :twisted:
Po 2,5 tygodnia intensywnego :wink: użytkowania, stwierdzam, mimo iż to dotykowiec jest mocny, prosty w obsłudze itp.
Pozdrawiam! :-D

Doładowania do wszystkich sieci- www.blue.pl
PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
T-Mobile- NTT i Happy8, Heyah NOWA i PAKIETOWA
mBank mobile 19gr+50MB+100zł/m-c

#307367  autor: Filip
 01 sty 2009, 21:28
To i ja dopisze się w tym temacie.

Po telefon wybrałem się już 15.12 czyli w pierwszy dzień "wydawania" telefonów na deser.
Na początku myślałem o Nokii 3120 Classic tak jak jls nie chciałem wydawać dużych pieniędzy na ten deser,w PLAY ZON'ie zobaczyłem co i jak pobawiłem się,pomacałem trochę telefon i jak za te pieniądze wydawał się całkiem przystępny. Zanim jednak dopchałem się do sprzedawcy wystałem się troszkę w kolejce i pomyślałem że wolałbym Sony Ericssona i tak po krótkich negocjacjach z tatą postawiłem na W910i i nie żałuję. Aha,na forum o PLAY przestrzegali żeby nie mówić że telefon który chcemy ma być tym deserowym,ja jednak wprost powiedziałem ocb i wszystko poszło bez problemu,cena oczywiście z MEGA MIXA 24 miesiące czyli 349 zł. Mógłby Play zrobić jeszcze raz taką promocję w końcu i tak ładuję co miesiąc konto za 50 złotych :mrgreen:

#307412  autor: express100
 02 sty 2009, 01:12
Dobrze, że wziąłeś SE :wink:
Ta Nokia co prawda długo trzyma, ale ja bardziej zawsze preferuję telefony z gadżetami :-D
Gratuluję i pozdrawiam! :-D

EDIT: Tylko chyba Nokia 3120 Classic nie jest telefonem multimedialnym, a w regulaminie TELEFONU NA DESER było zaznaczone, że użytkownik ma prawo do kupienia po cenie promocyjnej z cennika mini i mega mix jednego telefonu multimedialnego.
Ostatnio zmieniony 08 sty 2009, 00:57 przez express100, łącznie zmieniany 1 raz.

PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP
 #308935  autor: jabber333
 07 sty 2009, 16:53
Brałem udział w promocji "Telefon na deser", która właśnie się zakończyła.

Promocja była przewidziana dl klientów Play na kartę i polegała na tym, że trzeba było przez 9 miesięcy doładowywać konto minimum na 50 zł.
Po tym okresie można odebrać telefon w promocyjnej cenie wg cennika Mega Mix 24.

Problem polega na tym, że połowa telefonów z tego cennika nie jest dostępna w punktach play (dzwoniłem do 6 punktów w Krakowie).

Tymczasem wszystkie telefony są dostępne online-owym sklepie Play eShop, ale zgodnie z tym co dowiedziałem się od konsultantów nie są przeznaczone dla osób biorących udział w konkursie.

Moim zdaniem jest to naruszenie regulaminu konkursu (pkt 6), który wyraźnie mówi, że po wypełnieniu warunków, mam prawo do zakupu telefonów wg cennika mega mix 24.

http://web.playmobile.pl/resources/pdf/ ... 0_2008.pdf

Napiszcie proszę pod tym postem lub na priva, jeżeli ktoś z was ma podobny problem.

#308975  autor: kulis
 07 sty 2009, 19:08
Ja też mam taki problem :D Chciałem wziąść sobie LG KU990 i oczywiście nie ma.

#308980  autor: bledos
 07 sty 2009, 19:17
LG KU990 oczywiście będzie.... Już niedługo, z tego co wiem, mają byc ponownie dystrybuowane... Tyle że ich ilość nie będzie zatrważająca więc radzę się spieszyć i zapisywać na tel :)

Posiadasz zbędne ramki SIM? Skontaktuj się, jeśli nie widzisz jej na zdjęciach: https://goo.gl/photos/wGazR6P1LQtsuaTC9

#308988  autor: tomko111
 07 sty 2009, 19:30
jabber333,

wypowiedź Marcina Gruszki na blogu dnia 5.01.09
Nowe dostawy telefony, w tym tak bardzo poszukiwany Samsung F480 i LG 990 Viewty. Powinny być w salonach jeszcze w tym tygodniu.
... więc dzwoń i rezerwuj, powinno się udać.

#309042  autor: jabber333
 07 sty 2009, 22:50
tomko111 pisze:jabber333,

wypowiedź Marcina Gruszki na blogu dnia 5.01.09
Nowe dostawy telefony, w tym tak bardzo poszukiwany Samsung F480 i LG 990 Viewty. Powinny być w salonach jeszcze w tym tygodniu.
... więc dzwoń i rezerwuj, powinno się udać.
Wiem, czytałem ten wpis, ale wydaje mi się, że to jakiś żart.
Czy na prawdę musimy się ustawiać w kolejkach po telefony, jak po papier toaletowy za komuny?

Poza tym, część z tych telefonów jest dostępna eShopie Play (niedostępnym dla uczestników konkursu) i to wydaje mi się nieuczciwe.

#309069  autor: express100
 08 sty 2009, 01:03
jabber333 pisze:(niedostępnym dla uczestników konkursu)
jabber333 pisze:Moim zdaniem jest to naruszenie regulaminu konkursu
To nie był żaden konkurs tylko PROMOCJA.
A LG KU990, jest trudno dostać, ale w małych salonach, gdzieś na skraju miasta są nadal.
Ja właśnie dostałem na skraju miasta. :wink:
Pozdrawiam! :-D

PLAY- STARA, NOWA, FRESH
Orange- NOGo, OPOP

#309086  autor: jabber333
 08 sty 2009, 09:40
To nie był żaden konkurs tylko PROMOCJA.
Jasne, to była promocja, która miała swój regulamin.
My wypełniliśmy jego warunki - Play nie do końca.

W punkcie Play, w którym byłem wczoraj było dostępnych 6 Telefonów (na 50 z promocyjnego cennika).

Poza tym, jeżeli jesteś nowym klientem możesz większość z nich zamówić on-line, jeżeli brałeś udział w konkursie - nie możesz.

Nie wydaje Ci się, że coś jest nie tak?

#309092  autor: bkawa
 08 sty 2009, 10:30
jabber333, o co ci chodzi, punkt 11 mówi wyraźnie
Kod: Zaznacz cały
Zakupu Telefonu na Deser można dokonać w okresie od dnia 15 grudnia 2008 r. do 15 stycznia 2009r. we wszystkich Punktach Sprzedaży P4 (lista Punktów Sprzedaży P4 znajduje się na stronie internetowej www.playmobile.pl).
nigdzie nie ma mowy o eshopie, skoro cytujesz regulamin to nie cytuj wybiórczo
przeleć się po salonach i bierz co jest na 3120 c jest spora przebitka, a tel jest dostępny

Domowy wyrób nalewek

#309112  autor: jabber333
 08 sty 2009, 13:14
bkawa, czy dobrze rozumiem, że sugerujesz, że mam jeździć po całej Polsce, żeby odebrać telefon, który mi obiecano?

W moim mieście tych telefonów po prostu nie ma. Wiem, bo dzwoniłem do wszystkich punktów. Z tego co widać w innych miejscowościach jest podobnie.

#309129  autor: bkawa
 08 sty 2009, 14:26
jabber333 pisze:bkawa, czy dobrze rozumiem, że sugerujesz, że mam jeździć po całej Polsce, żeby odebrać telefon, który mi obiecano?
pokaż mi miejsce w mojej wypowiedzi gdzie to sugerowałem, miałeś pretensje, że nie możesz skorzystać z eshopa, takie były warunki promocji - trzeba było nie przystępować do promocji - proste
jabber333 pisze:W moim mieście tych telefonów po prostu nie ma.
ale co, żadnego nie ma? nie przesadzaj
poza tym, tak naprawdę korzystnie jest kupić tylko kilka modeli, większość jest dostępna w podobnych cenach na allegro, więc nie ma się co spinać :wink:

a może warto poczekać parę dni, w jednym salonie pani mi powiedziała, że po 9 będą mieli dostawę
Ostatnio zmieniony 08 sty 2009, 14:27 przez bkawa, łącznie zmieniany 1 raz.

Domowy wyrób nalewek

#309131  autor: tomko111
 08 sty 2009, 14:27
jabber333, niestety, jeżeli telefonu nie ma to musisz czekać na kolejną dostawę. O ile mi wiadomo niedawno przyszła dostawa tego LG, podzwoń jeszcze raz, a jak nie to będziesz musiał zadowolić się innym telefonem.

#309172  autor: jabber333
 08 sty 2009, 16:40
bkawa
przeleć się po salonach i bierz co jest
Ale ja chce to co jest w cenniku. W salonach jest 5-10 modeli z 50 telefonów dostępnych w cenniku.

Rozumiem, gdyby nie było kilku modeli, ale nie ma 80-90%.

bkawa
takie były warunki promocji - trzeba było nie przystępować do promocji - proste
Z takim podejściem nie ma co dyskutować.

Z mojej strony temat wyczerpany, jeżeli coś się zmieni w salonach chętnie dam znać.

#309257  autor: vinc
 08 sty 2009, 19:35
jabber333 zrozum, że nie każdy salon lub sklep operatora (dotyczy wszystkich opów) ma na stanie wszystkie telefony z oferty. Jednak u innych opów braki dotyczą pojedynczych modeli tak w Play'u braki dotyczą większości modeli...

Obrazek