Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
To też dobre jestMarens pisze:Mam Play One 65 na nieokreślony - minuta 0,39zł i jest okej.
Można przeżyć bez internetu w telefonie.
Nie ma to sensu w moim przypadku, odbieram dużo połączeń krótszych od 2min.express100 pisze:To też dobre jestMarens pisze:Mam Play One 65 na nieokreślony - minuta 0,39zł i jest okej.
Można przeżyć bez internetu w telefonie.Pytam z ciekawości: Czy włączasz sobie Zbieraj Minuty
![]()
Pozdrawiam!
11. Zmiana wysokości Abonamentu w trakcie obowiązywania Umowy
powoduje utratę prawa do korzystania z Pakietu przyznanego w ramach niniejszej Oferty
Promocyjnej, od pierwszego dnia kolejnego Okresu Rozliczeniowego następującego po Okresie
Rozliczeniowym, w którym została dokonana zmiana wysokości Abonamentu.
Akurat chyba wszyscy operatorzy mają takie zapisy, że jak zmienisz abo (czy to na niższy czy wyższy) to powoduje utratę jakiś tam pakietów.Marens pisze:To jest akurat... (nie chce dostać ostrzeżenia więc nie napiszę co o tym myślę)
Zwiększyłem abonament więc chyba lepiej dla firmy a tu mnie nagrodzili...
Ja jedynie w tych zewnątrz sieciowych to widzę w Multipakiecie "Taniej do (nie)wszytskich", ale to akurat ten pakiet jest najgorszy, ponieważ w czasie jego trwania (aż 30dni!) nie można korzystać z tańszych minut do Heyah i stacjonarnych i (chyba?) z SMSów również...eski pisze:jak i zewnatrz sieciowe.