• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#253228  autor: mikage1
 24 lut 2008, 18:13
na planach taryfowych dla firm się nie znam, ale na pierwszy rzut oka oferta, która jest na www na kwotową nie wygląda... ale lepiej niech się wypowie ktoś, kto korzysta z palnów firmowych...

Sony CMD-CD5 - ma już 11 lat... a na oryginalnej baterii wytrzymuje 3 dni :)

#260148  autor: eru22
 05 kwie 2008, 11:44
pawlisko123 pisze:a jak jest w planach firmowych orange z roamingiem?
w planach firmowych roaming liczony jest z kwoty abonamentu to też jest plan kwotowy

#261674  autor: Gr3gorix
 13 kwie 2008, 17:00
ja wtedy tez polecam prepaid, teraz nie pamietam ale wydaje mi sie ze sa tz pakiety roamingowe na karte w play-u...kwestia weryfikacji...co do naliczania zgadza sie poza abonamentem jest naliczany, co ma tez się zmienic w tym roku kiedy-nie wiem

Telefon jest jak kobieta- ładujesz w nią pieniądze ale ciągle nie jestes z niej w 100% zadowolony...

#263943  autor: mm
 27 kwie 2008, 18:25
eru22 - jesteś w błędzie - obecne plany taryfowe dla firm to typowe pakiety minut - wszystkie dodatkowe usługi jak roaming, smsy, połączenia międzynarodowe czy smsy premium są rozliczane poza abonamentem...!!!!