Kupiłem przedwczoraj i wszedłem sobie na Google, mam je w zakładce , troche posiedzialem na nich i mi wzielo 40 zł, czy to mi odda czy jak?
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Zapewne miałeś aktywny zły profil ustawień dostępu do Internetu. Plus ma bardzo korzystne pakiety na GPRS, jednak jak zapomnimy wykupić taki pakiet lub skonfigurować dobrze telefon to po korzystaniu z dobrdziejstw Internetu komórce musimy się pogodzić ze zniknięciem sporej ilości środków z konta 

Dokładnie, kupe kasy mi wzielo i tego juz mi nie odda
teraz juz mam 'dobry' profil internetowy i wszystko jest OK
Dzieki, pozdrawiam

Dzieki, pozdrawiam

a mam takie pytanie zeby mi zabralo z pakietu plusa a nie z konta jak bede wysylac maile z tel(dokladnie motka v3) jaki musze miec ustawiony profil ?? www. czy wap.?? bo nie mam pojecia do jakiej kategorii to mam przydzielic czy do internetu czy przegladarki wap
no masz wszystko podane w regulaminie klikTSB pisze:mam takie pytanie zeby mi zabralo z pakietu plusa a nie z konta jak bede wysylac maile z tel(dokladnie motka v3) jaki musze miec ustawiony profil ?? www. czy wap.?? bo nie mam pojecia do jakiej kategorii to mam przydzielic czy do internetu czy przegladarki wa
musisz mieć ustawiony profil internet, www.plusgsm.pl wtedy pobiera Ci z pakietu.
ale nie ma tam nic opisanego jaki musze miec ustawiony profil tylko pisze ze musze miec ustawiony prawidlowo telefon to nic mi nie mowi szukalem wczesniej na stronie operatora takich informacji ze jakos nie jestem w stanie sie polapac gdzie co jest :/dechomenon pisze:no masz wszystko podane w regulaminie klik
musisz mieć ustawiony profil internet, www.plusgsm.pl wtedy pobiera Ci z pakietu.
ale jest napisane przez jaki APN masz się łączyć...TSB pisze:ale nie ma tam nic opisanego jaki musze miec ustawiony profil tylko pisze ze musze miec ustawiony prawidlowo telefon to nic mi nie mowi szukalem wczesniej na stronie operatora takich informacji ze jakos nie jestem w stanie sie polapac gdzie co jest :/
Musisz mieć zaznaczony profil internetowy: INTERNET_GPRS, wtedy kasy nie bierze a z pakietu upływają MB