• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #190783  autor: Wiedziu
 08 cze 2007, 23:23
No wiec dostalem kilka mmsow od dziewczyny (ja mam tak tak i ona ma tak tak) ,jestem na statku ,za granica ,plywam miedzy Holandia a Anglia i glownie lapie T-Mobile.Dostalem mmsa ,tzn bardziej smsa ze mam wejsc na strone mmcp.era.pl wpisac numer telefonu jako login i haslo podane w smsie.Wszystko ladnie pieknie ,wchodze ,jest zdjecie.Wylogowuje sie.Wchodze ponownie za 30 minut i juz wyskakuje blad.Nie moge sie zalogowac.I tak jest za kazdym razem.A jak np dziewczyna wysle mi 2 mmsy ,to tylko tego drugiego moge objerzec w tej "skrzynce".Pierwszy ktory doszedl juz jest "nieaktywny" ,nie da sie zalogowac ,tak jakbym go juz obejrzal.Czy tak jest naprawde ? czy to jest tylko jednorazowe wejscie ,i jesli nie zapisze zdjecia to przepada? Czy da sie jakos wejsc na ta skrzynke i zobaczyc co sie dostalo? Pisalem do BOKu i do [email protected] bodajze ale milcza.

Z gory dzieki za odpowiedz ,pozdrawiam

Redaktor na portalu http://next-game.pl odpowiedzialny za PlayStation 3 i Androida.

#190788  autor: pyp
 08 cze 2007, 23:28
Wiedziu pisze:Nie moge sie zalogowac.I tak jest za kazdym razem.A jak np dziewczyna wysle mi 2 mmsy ,to tylko tego drugiego moge objerzec w tej "skrzynce".Pierwszy ktory doszedl juz jest "nieaktywny"
Powinno byc tak że za każdym jak otrzy,ujesz mms`a to dostajesz inny Login i hasło. Tak jest w przypadku np. Plusa... Dostałem kiedyc 3 mms`y i wszytkoe mogłem nawet w przeciagu kilku dni obejrzec. Nie wiem jak to jest w przypadku Ery, ale mysle że to może byc nawet jakis błąd!

Pozdrawiam - pYp

#190793  autor: Pawrzes
 08 cze 2007, 23:33
Wiedziu pisze:Pisalem do BOKu i do [email protected] bodajze ale milcza.

Chyba nic dziwnego że milczą jak adres e-mail do Biura Obsługi sieci Era to [email protected]

Pozdrawiam

#190992  autor: Wiedziu
 09 cze 2007, 15:00
Kolego napisalem ze napisalem (maslo maslane) do BOKu (w tym wypadku BOA) I (zwroc uwage na te litere "i") na [email protected] i nawet dostalem odpowiedz...

Witam

Uprzejmei wyjaśniam, iż w przypadku ujemnego stanu konta Tak Tak automatycznie wyłączana jest usługa MMS. Toteż wówczas nadsyłane MMS-y Użytkownik może otworzyć wyłącznie za pomocą przeglądarki internetowej przez www. Wiadomość może być odczytana tylko raz. Tak, więc opisana przez Pana sytuacja jest prawidłowa.

W przypadku zainteresowania korzystaniem z usługi MMS na telefonie sugeruję doładowanie konta, aby było ważne na połączenia wychodzące i stan był dodatni.

Szczegółowe opisy metod doładowania prezentujemy na naszej stronie internetowej www.era.pl > Strona główna > Taryfy > Tak Tak - na kartę > Doładuj konto.

Aktywacja usługi MMS, w przypadku, gdy przed wystąpieniem debetu na koncie Tak Tak usługa ta była aktywna, nastąpi automatycznie po doładowaniu konta. Ponadto usługę będzie mógł Pan aktywować kodem *132*1*1# lub w serwisie iTak Tak na stronie www.era.pl > Zarządzanie kontem > Tak Tak, bądź za naszym pośrednictwem (mail na adres [email protected] zawierający dyspozycję włączenia uslugi, numer telefonu Tak Tak, numer seryjny z karty SIM lub kodu PUK lub Erakod).

Mam nadzieję, że powyższe informacje okażą się pomocne.

z pozdrowieniami

kiszencja ze tylko raz :/ np ktos wpisze login ,zerwie mu polaczenie ,bedzie chcial wejsc jeszcze raz i po ptokach :/ raz obejrzec zdjecie ,fajnie.A jak ktos jest w kafejce i nie chce na kompa publicznego zdjecia zapisywac? to trzeba kombinowac :/ no ale trudno

Redaktor na portalu http://next-game.pl odpowiedzialny za PlayStation 3 i Androida.