• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#189070  autor: kusiek
 03 cze 2007, 18:04
Skoro pytania dotyczące Play`a to zapytam: Jaki jest zasięg w Play ( tzn. dobry czy słaby i do jakiej sieci zbliżony ) oraz jak zaczyna się numer ( to z ciekawości bo w orange na "5" w erze i plusie na "6" a heyah na "7")?

#189075  autor: Bobb
 03 cze 2007, 18:15
kusiek pisze:Skoro pytania dotyczące Play`a to zapytam: Jaki jest zasięg w Play ( tzn. dobry czy słaby i do jakiej sieci zbliżony ) oraz jak zaczyna się numer ( to z ciekawości bo w orange na "5" w erze i plusie na "6" a heyah na "7")?
Zasieg zblizony do plusa :P A heyah ma tez na 8. Play ma na 7

Allways look at the bright side of life :D

Najlepsze TAPETY w sieci www.tapetki.bo.pl

#189119  autor: jahu
 03 cze 2007, 20:46
No za pare dni to play bedzie tez mialo 8 - jak do nich przejde :twisted: Prawda taka ze z chwila wprowadzenia przenoszalnosci numerow i z uplywem czasu coraz bardziej to bedzie namieszane i trzeba sobie podarowac wszelkie spekulacje na temat czy ten numer z mojej sieci...

#189461  autor: lennox2
 04 cze 2007, 23:48
A powiedzcie mi kochani, czy w Playu jest też usługa tańszych połaczeń do wybranych abonentów, jak mam np, teraz z Plusie. Chodzi mi o to, czy w Playu mogę sobie zdefiniować np. trzy "zaprzyjaźnione" numery" i dzwonić do nich za np. połowę stawki? I drugie pytanie: niewykorzystane pieniązki (mam na myśli abonament) przechodzą na kolejny okres rozliczeniowy, czy przepadają?

Odi profanum vulqus et arceo

#189462  autor: Prometo
 04 cze 2007, 23:53
lennox2,
1. Do wszystkich i we własnej sieci jest ta sama stawka.
2. Pieniążki nie przechodzą, przepadają.

Pozdrawiam - Prometo
http://www.forum-soccer.home.pl