• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #177364  autor: xysiek
 25 kwie 2007, 12:04
Hejka

Dostałem zaproszenie na spotkanie na temat jakości obsługi klientów przez BOK operatorów komórkowych (i nie tylko). Podobno prowadzone SA badania(wywiad) zlecone przez operatorów i jako, ze intensywnie kontaktowałem się z BOK Plusa zostałem zaproszony. Spotkanie odbędzie się w Katowicach. Wybiera się ktoś jeszcze ? Wie ktoś coś w ogóle o takiej akcji? A może zbiorę Wasze propozycje, bolączki i problemy? :)

#177458  autor: Rokko
 25 kwie 2007, 15:53
My z D@riem juz bylismy na tym - wiele sie tam nie wypowiesz - chyba ze zmienili forme - kilka standardowych pytan, takze nie licz, ze wiele sie wykarzesz. 10 minut i sprawie. Zreszta kiedys robilem tajemniczego klienta wiec wiem jak to wyglada.

#177500  autor: xysiek
 25 kwie 2007, 18:07
takze nie licz, ze wiele sie wykarzesz
Nie zalezy mi :) Telefonicznie byla mowa o ok 2h a co ciekawsze o 150zl zaplaty za taki udzial. Nawet jak to co powiem nie bedzie mialo znaczenia to przynajmniej stracony czas ta kasa mi zrekompensuje :)

#177581  autor: Rokko
 25 kwie 2007, 22:46
o to inaczej niz my. My bylismy za darmo - i krocej.to moze bedzie bardziej tresciwe.No i dostaniesz kaske:)

#177609  autor: D@rio
 26 kwie 2007, 01:41
te spotkania to są indywidualnie prowadzone...
Rokko pisze:o to inaczej niz my. My bylismy za darmo - i krocej.to moze bedzie bardziej tresciwe.No i dostaniesz kaske:)
ma lepiej, cholera... ;)

może dla innej firmy jest robione sondaż...?

Obrazek

#177612  autor: Rokko
 26 kwie 2007, 07:01
My D@rio, moglismy tylko pogadac sobie na forum. No to proponuje xysiek, przesledzic caly watek o wymianie telefonu w Plusie - to bedziesz wiedzial co lezy nam na watrobie :(

#177619  autor: stanax
 26 kwie 2007, 08:29
A ja sie zastanawiam o czym bedzie mowione przez dwie godziny?. Opisz potem, straszniem ciekaw. Pozdrowionka

PS
Jak wyjdzie jakas pala od Zeptera, Avonu lub czegos podobnego a kaske bedziesz juz mial w kieszeni to zwiewaj :wink:

#177622  autor: xysiek
 26 kwie 2007, 08:42
przesledzic caly watek o wymianie telefonu w Plusie
Doczytam koncowke, bo odkad podpisalem umowe ANZ na 50% przy G55 to juz nie sledze...moze w wolnej chwili poczytam tez cos o erze i pomaranczce.

A ja sie zastanawiam o czym bedzie mowione przez dwie godziny?. Opisz potem, straszniem ciekaw. Pozdrowionka
tez jestem ciekaw. Z BOK na pewno w sumie rozmawialem ponad 2h ale tez sporo czasu zajelo im przedstawianie tych "zindywidualizowanych" ofert :) eh...fajnie byc takim upierdliwym klientem :D
PS
Jak wyjdzie jakas pala od Zeptera, Avonu lub czegos podobnego a kaske bedziesz juz mial w kieszeni to zwiewaj
....i tyle mnie widzieli :)