• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #174265  autor: Bolo1000
 15 kwie 2007, 16:37
Kończy mi się umowa w Plusie, i chciałbym przenieść numer do ery lub orange, ale proszę nie radzcie mi do jakiej sieci sam zadecyduję, tylko mam pytanie gdzie przechodzą minuty na zawsze?
Wiem że w Plusie 3 miesiące było, Play odpada bo tam w ogóle nie przechodzą.W mojej pracy raz dzwonię 1000 miesięcznie, gdy za miesiąc raptem połowę tego, a nawet jeszcze mniej.
Także czy jest gdzieś sieć gdzie niewykorzystane minuty przechodzą na zawsze ?

#174275  autor: potargany
 15 kwie 2007, 17:12
tylko na 3 miesiace o ile sie nie myle

Pieniądze to nie wszystko ...

#174290  autor: Kaczy
 15 kwie 2007, 17:43
Bolo1000 pisze:Także czy jest gdzieś sieć gdzie niewykorzystane minuty przechodzą na zawsze ?
Tak jak napisałeś w Plusie przechodzą do 3 miesięcy. Na firmę do 6.
W Orange prywatnie jest na miesiąc.

Ps. Ale chyba któraś sieć reklamuje (oferuje) "nieskończony kapitał minut"?

...::: Made for loneliness :::...

#174335  autor: aga
 15 kwie 2007, 20:18
Bolo1000 pisze:Kończy mi się umowa w Plusie, i chciałbym przenieść numer do ery lub orange, ale proszę nie radzcie mi do jakiej sieci sam zadecyduję, tylko mam pytanie gdzie przechodzą minuty na zawsze?
W Erze minuty przechodzą tylko na następny okres rozliczeniowy, z tym że najpierw zużywane są niewykorzystane minut z poprzedniego okresu, a potem bieżące. Tutaj niestety nie ma przechodzenia w nieskończoność.

#174357  autor: MADMAX
 15 kwie 2007, 21:45
Kaczy pisze:Ps. Ale chyba któraś sieć reklamuje (oferuje) "nieskończony kapitał minut"?
Taaa, to pewnie mówisz o tym :lol:
http://media.netpr.pl/PressOffice/print ... rs_id=7939

Takie fajne rzeczy to jeszcze były w III RP i za rządów Idei ;-)

Pozdrawiam

#174378  autor: Bolo1000
 15 kwie 2007, 22:46
CYBER pisze:
Kaczy pisze:Ps. Ale chyba któraś sieć reklamuje (oferuje) "nieskończony kapitał minut"?
Taaa, to pewnie mówisz o tym :lol:
http://media.netpr.pl/PressOffice/print ... rs_id=7939

Takie fajne rzeczy to jeszcze były w III RP i za rządów Idei ;-)

Aha ja na bieżąco w tej branży nie siedzę, ale teraz już wiem, że to co mi się kiedyś dawno o uszy obiło to było to.
Szkoda że zamiast coraz lepiej ma być to się dzieje coraz drożej.

#174446  autor: pyp
 16 kwie 2007, 10:31
Bolo Lepiej zostań w Plusie, Teraz Plus kładzie wiekszy nacisk na utrzymanie klienta w sieci, wiec masz duze prawdopodobienstwo ze dostaniesz calkiem konkretna oferte. Ja juz w Plusie jestem 4 Lata w lipcu mi sie umowa konczy i przedluzam na kolejne 2 lata. Przenlanizuj dokladnie oferty i podejmnij odpowiednia decyzje :)

Pozdrawiam - pYp