Użytkownikowi @zwariowany.kurczak nie działa żadna sieć, poczytaj jego posty.
To taki @areksz tyle że z Wlkp.
Moderator: Moderatorzy
W takim razie pozostaje ThurayaPatryk7588 pisze:Użytkownikowi @zwariowany.kurczak nie działa żadna sieć, poczytaj jego posty.
Może się wybiorę na spacer lub rower?kozien70 pisze:Warszawa, ul.KEN 60, stacja na Multikinie - właśnie trwa wymiana kompletu anten na Hua. Musi być niezłe parcie, skoro robią nawet w soboty
Jest takie powiedzenie:p2225 pisze:@kozien79 no u mnie robili nawet w niedzielę i Boże Ciało.
Wcale mu się nie dziwię. Ktoś, kto mieszka w dużym mieście ma wybór i sieci raczej działają dobrze lub lepiej. Gdzie się mieszka na "odludziu" wcale tak kolorowo nie jest.Patryk7588 pisze:Użytkownikowi @zwariowany.kurczak nie działa żadna sieć, poczytaj jego posty.
.
To akurat pisałem o "mojej" drugiej stacji, z której najczęściej korzystam. Z nią nie ma żadnych problemów. Tą problematyczną robili w piątekPatryk7588 pisze:Jest takie powiedzenie:p2225 pisze:@kozien79 no u mnie robili nawet w niedzielę i Boże Ciało.
"Niedzielna praca w gówno się obraca"
to teraz się nie dziw że masz takie pingi![]()
![]()
Niestety nie. Nie wziąłem karty plusa :/ Będę miał okazję za 2 tyg.tomi81 pisze:@Maciej - a masz jakieś porównanie do Plusa/Play także w Giżycku (Augustowie)?