Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Model telefonu
Tak, moja pomyłka - chodziło o budynek B.3G pisze:Tam nie ma masztu. A Play ma adres 45B, 45A należy do Plusa.
TSR Jabłonka - Góra Oskwarkowahdfunpack pisze:Proszę o pomoc w identyfikacji nadajnika, który nadaje LTE800 z CID 2283022.
Z ciekawości aż sprawdziłem jak mieli pozwolenia od UKE i... pierwsze pojawiło się w marcu br. na L800, a w kwietniu pojawił się komplet pozwoleń. Z tym, że to UKE a nie mam pojęcia jak to wygląda na etapie innych decyzji administracyjnych, co nie zmienia faktu że to dziwnie wyglądaPawrzes pisze:Podejrzewam, że to kolejna stacja która dostała prawomocne pozwolenie na budowę po kilku latach od złożenia wniosku wówczas na stację U2100 i E-GSM900
Myślałem, że skoro krytykujesz, to wiesz. W linku który podałem jest zdjęcie, zajrzyj tam. To również jest maszt.3G pisze:Nie wiem
Plecie pan Gang Bang, z finansowo-księgowego punktu widzenia to na pewno najlepsza opcja. Ale żonglowanie w miejscach o słabym zasięgu między partnerami roamingowymi i związane z tym drenowanie baterii, a także problemy z handoverami (zrywanie rozmów) i brak HD Voice w roamingu - to raczej nie jest najlepsza opcja.Mixiorek pisze: - Cytat ""Z punktu widzenia finansowego i technologicznego, roaming krajowy jest najlepszą opcją współdzielenia sieci" - Jorgen Bang-Jensen, P4."
[/url]
Tak, bardzo podoba mi się tempo prac przy rozbudowie Play o L2600 i L800. Są w tym bardzo dobrzy.Mixiorek pisze: Ładnie budują 800 i 2600MHz. W zasadzie to około 6 miesięcy prac.
Ultra to również 1800+2100 które jest już prawie wszędzie.xander21 pisze: LTE Ultra w małych miastach