Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Dla przypomnienia napiszę jak obliczana jest końcowa kwota abonamentu w Orange:Prezentowana kwota abonamentu nie uwzględnia potencjalnego rabatu z tytułu wyboru usługi eFaktura oraz rabatu za zgodę marketingową...
Świetnie to wszystko wytłumaczyłeś, ale nie wystarczy umieć czytać.perdos1 pisze:Nie umiesz czytać?...
Informacja o tym, które rabaty nie zostały odliczone widnieje zaraz pod informacją o kwocie abonamentu, niczego nie trzeba szukaćManiacGSM pisze:Po za tym jak widzisz inne kwoty na umowie -jak w moim przypadku ,to nie wgłębiałem się już dokładnie w szczegóły tego pisma.
No sorry, ale lepiej to się chyba tego nie dało wytłumaczyć. Pisałem to nie tylko do ciebie, ale na przyszłość do innych, żeby nie powstało więcej takich tematów.ManiacGSM pisze:poza tym mogłeś to wytłumaczyć bardziej dosadnie i w łopatologiczny sposób.
Informacja o tym, które rabaty nie zostały odliczone widnieje zaraz pod informacją o kwocie abonamentu, niczego nie trzeba szukaćperdos1 pisze:ManiacGSM pisze:Po za tym jak widzisz inne kwoty na umowie -jak w moim przypadku ,to nie wgłębiałem się już dokładnie w szczegóły tego pisma.