• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #848491  autor: KSI
 01 lut 2016, 09:58
Szukam oferty dla seniora abo lub na kartę. Obecnie senior korzysta z njumobile z rachunkiem, dzwoni bardzo różnie ale głownie na komórki, sporadycznie na stacjonarne, sms/mms nie wysyła i nie korzysta z internetu. Ogólnie ta oferta byłaby najlepsza gdyby nie problemy z zasięgiem. Dlatego w grę wchodzi najlepiej PLUS bo w tym miejscu jest najlepszy zasięg. T-mobile przypuszczam, że będzie podobnie.

Znalazłem coś takiego http://www.plus.pl/abonament/przenies-n ... z-telefonu, czyli abo 49,99 na 24 mies. ale 6 mies. 0 zł. Pomyślałem, że telefon wezmę dla siebie lub odsprzedam. Jakimi modelami warto się zainteresować?
 #848614  autor: KSI
 01 lut 2016, 19:57
Bardzo różnie w nju komórki za free 19 zł czasami płacę ok 11 zł a czasami 19. Tylko, że mnie chodzi o zasię plus a nie t-mobile bo to to samo co orange tj. prawie to samo bo to networks.
 #848624  autor: Gregrin
 01 lut 2016, 20:36
Ja z doświadczenia tylko napisze żeby uważać na abonamenty przy seniorach bo przez nieuwagę mogą nabić rachunek (jakieś numery płatne a ostatnio nawet z afryki z kierunkowym kraju podobnym do kierunkowych polskich miast).
 #849083  autor: Robaas
 03 lut 2016, 19:47
Może RedBullMobile i pakiet za 20 zł w pierwszym miesiącu i 10 zł w kolejnych, minus trzeba pamiętać żeby ostatniego dnia przedłużyć. Można wybrać zasięg plusa.
 #849093  autor: KSI
 03 lut 2016, 20:01
Gregrin - co dokładnie masz na myśli, pytam zdarzało się, że ktoś do mojego seniora dzwonił w nocy z jakichś dziwnych numerów np. +93 223 505 xxx (podobno Afganistan), +26 09 584 xxx? Po odebraniu nikt się nie odzywał ale nie jest fajnie gdy telefon dzwoni o 2 w nocy.

Da się jakoś zablokować połączeń spoza UE albo wszystkich oprócz +48?