• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #833540  autor: Alex147
 05 lis 2015, 22:10
Witam,
Z uwagi na słabą współpracę z Orange zamierzam się przenieść do T-Mobile w którym kiedyś byłem. Zainteresowany jestem ofertą z telefonem Lumia 930. Według strony przy abonamencie 70 zł telefon kosztowałby 329 zł. Czy są jakieś promocje/kupony rabatowe obniżające cenę urządzenia lub obniżające kwotę abonamentu?
 #833661  autor: budibudi
 06 lis 2015, 17:26
Alex, również uważam, że to zły pomysł.
Sam przeniosłem się z T-mobile 2 lata temu. T-mobile bije Oranżadę na głowę pod względem jakości obsługi i call center. Niestety warto poczekać na telefon z DUK. W TM w ofercie na przenosiny w kwocie 70 chyba nie ma darmowych połączeń na stacjonarne... A dzisiaj to standard.
Wypowiedzenie złożyłem tydzień temu i cierpliwie czekam na telefon.
Poza tym jeśli nie Orange to pozostali operatorzy są jednak atrakcyjniejsi od TM.

pozdrawiam
 #833689  autor: SACZI
 06 lis 2015, 19:55
A ja zastanawiam się, co mi strzeliło do głowy, że wyniosłem się z T-Mobile do Plusa!
Jakość sieci Plus w porównaniu z T-Mobile się nie umywa!
Co mi po szybkim internecie i LTE, skoro mam problemy z połączeniami głosowymi ... ?
 #833704  autor: Alex147
 06 lis 2015, 21:05
Powiem tak: z jakości sieci Play jestem mocno niezadowolony, ale ceny mają znośne. Orange nie ma nic ciekawego w ofercie, chyba, że wezmę L830, która jest półśrodkiem. Z Ery, byłem zadowolony, chociaż ceny mieli wyższe od reszty.