Witam, zastanawiam się z powodu iż za miesiąc będę musiał przedłużyć umowę lub ją rozwiązać czy przejść do T-Mobile. Obecnie abonament mam w Orange i płacę 69 zł + internet mobilny w Play gdzie płacę 49 zł za 18 GB 3G. Z racji iż dużo dzwonię interesuje mnie oferta T-Mobile też za 69 zł z nielimitowanymi sms i rozmowami do wszystkich sieci + 1GB netu oraz oferta internetu mobilnego 50 GB za 40 zł + LTE. Co myślicie o tej sieci warto tam przejść ? Orange mnie trochę zlewa bo ofertę przedłużenia umowy w tej chwili mam 200 min i sms do wszystkich sieci, darmowe w Orange + 500 MB netu. A z Play Online chce zrezygnować z powodu wkurzającej mnie prędkości netu - naprawdę sukcesem jest osiągnięcie 1 MB/s siedziąc z wpiętm modemem przy oknie... (Lublin - Poręba) masakra jakaś 
Ewentualnie jeśli polecacie inne sieci... Z drugiej strony Play oferuje 50 GB za 35 zł + 10 zł LTE oraz abonament bez limitu rozmowy i sms za 59 zł - ale boję się trochę tej prędkości, że będzie dalej słabo... Macie jakieś doświadczenia z LTE Play w Lublinie ?

Ewentualnie jeśli polecacie inne sieci... Z drugiej strony Play oferuje 50 GB za 35 zł + 10 zł LTE oraz abonament bez limitu rozmowy i sms za 59 zł - ale boję się trochę tej prędkości, że będzie dalej słabo... Macie jakieś doświadczenia z LTE Play w Lublinie ?