Z tym pobraniem z pakietu złotówek to dalej rozpatrują pewnie zakończy się pozytywnie bo nie tylko ja miałem taki problem
co do drugiej sprawy napisałem kolejne zgłoszenie zobaczymy
regulamin zapisałem i zrobiłem print screen wiadomości z play 24 gdyby przypadkiem znikła
Dostałem odpowiedz na zgłoszenie dotyczącej mojej taryfy i naliczenie 4,99
Szanowny Panie,
dziękuję za zgłoszenie zarejestrowane 12 lutego 2015 roku za pośrednictwem portalu Play24, dotyczące promocji STAN DARMOWY.
Informuję, że zgodnie Regulaminem Oferty Promocyjnej ?STAN DARMOWY? pkt. II.5. "Abonenci posiadający dowolny, aktywny pakiet zawierający określoną ilość SMSów do wykorzystania do wszystkich krajowych sieci komórkowych korzystają z niniejszej Oferty Promocyjnej po wykorzystaniu środków z takiego pakietu." opłata w wysokości 4,99 zł została naliczona prawidłowo. Wyjaśniam, że przed rozpoczęciem rozmowy telefonicznej 9 lutego 2015 roku na numerze *** widniała kwota 2,71 zł w ramach pakietu złotówek dla LongPlay II. Według wyżej wymienionego Regulaminu "STAN DARMOWY" nie mógł zostać aktywowany w trakcie trwania rozmowy rozpoczętej na rzeczonym pakiecie.
gość pisze o pakiecie sms a ja wykonałem połączenie tylko jestem ciekawy dlaczego teraz nie pobiera mi już środków z pakietu złotówek tylko od razu pisze że połączenie jest darmowe. Pisze następne zgłoszenie zobaczymy co dalej