• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #776918  autor: rafmik
 10 sty 2015, 18:24
Hej

Lada moment kończy mi się umowa w RBM na abonament. Oferują mi za nolimit rozmowy na komórki i stancjonarne, sms/mms i 2GB internetu 39 zł miesięcznie.

Znalazłem w RBM na kartę to samo (tylko więcej internetu, bo 2,8GB) za 7 zł tygodniowo, czyli wyjdzie ok 30-31 zł miesięcznie.

Czy da się w tym momencie znaleźć korzystniejszą ofertę w abo?
Ogólnie wolał bym abo niż prepaid bo odpada problem doładowań i pilnowania stanu konta itd.
 #776968  autor: data17
 10 sty 2015, 21:35
t-mobile oferuje za 29.99 no limit sms i rozmowy oraz 500mb wiec jesli nie korzystasz z neta za bardzo to jest jakas opcja
 #777042  autor: KA
 11 sty 2015, 11:24
Dodam, że ten abo w T-m jest z umową na tylko 6 miesięcy, po tym czasie można przenieść lub płacić o 10zł więcej. Jest to opcja full, tzn. rozmowy do kom i stacjonarnych, a także sms i mms bez limitu. 500MB można zwiększyć w danym miesiącu, ale kosztuje to 10zł za kolejne 500MB.
W RBM na kartę można zejść do 24zł (lub taniej przy doładowaniach z Alledrogo), wymaga to jednak aktywacji pakietu 3-dniowego co 4 dni - wtedy masz full no-limit i 2,4GB.

W końcu DZIAŁAJĄCY Android!!!