• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #776818  autor: Spidrok
 10 sty 2015, 12:08
Witam, otóż mam taką sprawę. Zamiast przedłużenia umowy, kurier przywiózł mi drugą umowę, początkowo nie wiedziałem że coś jest nie tak więc karta została aktywowana i wysłałem kilka smsów itp, jednak później zobaczyłem że jest to całkowicie nowa umowa a nie przedłużenie starej więc wypełniłem formularz odstąpienia od umowy, wysłałem telefon wraz z dokumentami do t mobile i Pani na infolinii powiedziała ze tak właściwie to koniec sprawy i żadnego potwierdzenia tego że odstąpiono od umowy nie wysyłają, moje pytanie jest następujące. zy z racji tego ze karta została aktywowana i wysłane zostały te smsy mogą mi nie uznać tego odstąpienia czy raczej nie jest to żadną przeszkodą i spokojnie mogę już przedłużyć umowę, nie obawiając się że zostanie z 2 umowami do spłacania? Telefon odesłałem następnego dnia po jego odebraniu. Z góry dziękuje i pozdrawiam
 #777367  autor: Horacy
 12 sty 2015, 15:08
Hmm no to tak, przedłużenie robiłeś przez telefon czy internetowo? Masz jakiś dowód na to, że się oni pomylili? Jak tak, to śmiało nic się nie dzieje, jak nie, to może być problem bo karta była ruszana... raczej jak złożysz niezłą pisemną reklamację, to dezaktywują nową umowę i nic się nie stanie.