• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 49 z 182
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 182

#474459  autor: Cluttermonkey
 06 maja 2011, 11:39
kiju pisze:Mogę liczyć na jakieś bonusy jeśli mam fresha od dość dawna i teraz wybiorę abo? Czy będę traktowany jak nowy klient?
Oczywiście mozesz liczyć. przy abo są to dodatkowe pakiety minut i sms, a przy miksie dodatkowe pakiety sms.

#474466  autor: waeren
 06 maja 2011, 11:49
pakierhakierxd pisze:Wyślij poleconym priorytetowym z potwierdzeniem odbioru na adres P4 Sp. z o.o.ul. Taśmowa 7,02-677 Warszawa.Dostaniesz potwierdzenie ale nie wiem jak bo nigdy z tego nie korzystałem...
Ale ma być wysłane na korespondencyjny, a ten jest inny: skr. poczt. 4, 62-056 Komorniki P204, więc jak to jest w końcu?

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)

#474484  autor: pakierhakierxd
 06 maja 2011, 12:24
Na Komorniki nic nie wysyłaj,ps jak napisałem na innym forum ten adres to powiedzieli mi że tam się nie wysyła tylko na Warszawę i jeszcze jedno w niektórych salonach mogą od ciebie wypowiedzenie przyjąć.

Pozdrawiam :)

#474736  autor: mateuszbed
 08 maja 2011, 09:42
Witam umowe kończę we wrześniu tego roku i mam pytanie, ponieważ jestem teraz po akcji, gdzie przedłużylem umowę w play ( chciałem nokie c 6 za 1 złoty) i wszystko poszło ładnie, ale dzwoniąc za kilka dni okazało się, ze mojego przedłużenia nie ma w ogóle zarejestrowanego:)

po kłótniach zostałem tylko przeproszony i okazało się, ze konsultant za wcześniej przedłużył mi umowę było 4 miesiące i chyba 5 dni do końca;) i tak zostałem wyrolowany..
teraz mam takie pytanie.. obecnie mam replay „RePlayEkstrazupustemOnePlay i mam 45 zlotych płace 22.50 i mam 500 min gratis do play i na stacjonarne.. teraz moje pytanie czy mogę przedlużyć jeszcze raz na tych samych zasadach? czy jest to już nie aktualna oferta?

#474770  autor: rysal
 08 maja 2011, 16:29
Ja bym reklamował sprawę. Załatwiałeś to poprzez CallCenter ?

#474781  autor: mateuszbed
 08 maja 2011, 17:55
tak reklamowałem i otrzymałem odpowiedz, że moga mnie jedynie przeprosić, ponieważ jest to za wcześniej... myslicie, ze dałoby się coś z tym zrobić jeszcze? i czy jeszcze raz to reklamować?

#475435  autor: dusk
 12 maja 2011, 13:35
jest moze w playu cos takiego ze np dostaje mniej minut w abonamencie ale za to mam tanszy jakis telefon?
pamietam ze kiedys cos takiego bylo, a ze teraz mi sie konczy umowa za 2/3 miesiace to chetnie znowu bym wzial cos takiego

#475488  autor: taba
 12 maja 2011, 17:41
A ja mam taki problem niewiem jaki abo wybrac mam teraz 50 zl i raczej mi starcza ale siedze troche na necie i zrzera chajs. chcialbym tez miec za darmo do play na caly okres umowy. pasowal by mi abo all inclusive max 85 ale to troche duzo ja maksymalnie moge 65 zl zaplacic za abonament. co mi radzicie. myslalem zrobic tez tak ze jak zadzwoni play do mnie z oferta to powiedziec im ze mam lepsza w innej sieci to moze play zaproponuje cos lepszego mi.

#475618  autor: dusk
 13 maja 2011, 15:20
pakierhakierxd pisze:Raczej nie zaproponuje ci nic lepszego od tego
http://www.play.pl/pl/promocja/dla-prze ... index.html
+ jeśli przedłużysz przez telefon to masz + 50 minut na całą umowę
jak sprawdzalem na tej stronie to niektóre telefony byly drozsze niz dla nowych klientow...

#476122  autor: jacobi
 16 maja 2011, 09:42
Witam
Może mi ktoś podpowie jaki abonament najlepiej wybrać w mojej sytuacji.
Kończy mi się abonament ( w lipcu )" Longplay bez telefonu 69 z mój abonament to 35 zł + 19 zł darmowe rozmowy po sieci + 5 zł za pakiem 100MB
Po pierwsze waham się pomiędzy abo z telefonem a bez telefonu. Mam HTC Magic i szczerze mówiąc telefony które proponuje mi Play nie odstają w stopniu porywająco wielkim od mojego telefonu. Nie w w stopniu nakazującym bezwzględną wymianę Jeżeli już to w grę wchodzą HTC desire, Motorola defy lub milestone są w jakimś zasięgu finansowym.
Jeśli chodzi o sam abonament to obecna liczba 350 minut do wszystkich sieci mi wystarcza. Potrzebuje za to darmowych rozmów po sieci PLAY i pakietu internetowego. W zupełności wystarcza 100MB. Miło by tez było przyoszczędzić nieco na abonamencie. W grę wchodzi abo bez telefonu nawet na 2 lata byle by coś konkretnego z tego wynikało
Prosił bym o pomoc i wariant abo z telefonem oraz bez.

#476124  autor: waeren
 16 maja 2011, 09:51
A ja mam pytanie w sprawie wypowiedzenia, czy znowu zmienił się adres do korespondencji w Play? Wydawała mi się że jeszcze w tamtym tygodniu był na Komorniki, teraz jest Warszawa......nie wiem już gdzie mam pisać...... I może jeszcze jedno pytanie, bo sprawa dotyczy Play Online, ale czy mogę ten numer, który mam przypisany do transmisji danych przenieść do innego operatora jak zwykły numer telefonu do rozmów?

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)

#476127  autor: KC-KARLOS
 16 maja 2011, 09:56
waeren pisze:A ja mam pytanie w sprawie wypowiedzenia, czy znowu zmienił się adres do korespondencji w Play? Wydawała mi się że jeszcze w tamtym tygodniu był na Komorniki, teraz jest Warszawa......nie wiem już gdzie mam pisać...... I może jeszcze jedno pytanie, bo sprawa dotyczy Play Online, ale czy mogę ten numer, który mam przypisany do transmisji danych przenieść do innego operatora jak zwykły numer telefonu do rozmów?
Adres do korespondencji w Play uległ zmianie.
Nowy adres to:
P4 Sp. z o.o.
skrytka pocztowa 41
02-671 WARSZAWA

To jest adres dla klientów indywidualnych.

Jeśli chodzi o drugie pytanie, to można ten numer przenieść do innej sieci na ofertę głosową, bo to jest pełnowartościowy numer telefonu MSISDN.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#476177  autor: trus1991
 16 maja 2011, 16:42
Przed chwilą dostałem telefon z OK Play, zdziwiłem się bardzo gdyż umowa się kończy 08.12.2011

Zaproponowano mi Abo 49zł, przez 6 miesięcy SD i 290 minut do wszystkich, a po 6 miesiącach 240 minut do wszystkich.

Wg mnie dość ciekawa oferta, ale w dzisiejszych czasach bez intenretu ani rusz, więc chyba wezmę AI MAX za 65zł i do tego HTC Desire, który kosztuje 299 - czy jest możliwość ruszenia ceny tego telefonu?

Ewentualnie mogę wziąć AI 59 z HTC Wildfire (149zł) ale też bym chciał obniżyć jego cenę.

Jakie mam szanse i w jaki sposób mam to zrobić?

Pozdrawiam

Nokia 3310 -----> Siemens MC60----> Motorola L7 -----> SE K550i -----> SE C902 ------> HTC Desire Z

#476190  autor: Tajemniczy28
 16 maja 2011, 17:45
Do mnie też dzownili ale nie mogłem rozmawiać. Kiedyś też zgłaszałem cheć wcześniejszego przedłużenia umowy ale warunki które dostałem były poza promocją czyli np abonament 69 w cenie 69 a nie 59. Dlatego ciekawe że do Ciebie dzownili tak wcześnie z ofertą

#477013  autor: trus1991
 20 maja 2011, 22:53
Ciekaw jestem czy to działa w dwie strony.

Czy gdybym chciał teraz zejść na SD bez telefonu za 19zł miesięcznie to czy również dali by mi możliwość przedłużenia :)

W poniedziałek będą dzwonić to się wszystkiego dowiem, chyba że ktoś z forum już zna odpowiedź

Nokia 3310 -----> Siemens MC60----> Motorola L7 -----> SE K550i -----> SE C902 ------> HTC Desire Z

#477021  autor: jacobi
 20 maja 2011, 23:39
Witam
Po kilku dniach marudzenia obsłudze klienta zaproponowano mi zmianę obecnego LongPlay bez telefonu 69 na LongPlay II 69 + RePlay Ekstra Stan Darmowy GU. Zgodziłem się.
Gdzie mogę znaleźć regulamin tej oferty ? Mam 10 dni na ewentualną rezygnacje. Czy to jest dobra oferta ? Który cennik usług obowiązuje dla tej oferty ?
Czy po przekształceniu tej umowy w umowę na czas nieokreślony zachowam wszystkie jej warunki ? W ofercie mam rzekomo 350 minut do wszystkich + 50 minut do wszystkich przez 6 miesięcy, darmowe nielimitowane rozmowy do Play. To wszystko za 34,50 zł
Proszę o pomoc

#477048  autor: TomekO
 21 maja 2011, 08:55
Zgodnie z regulaminem oferty z której korzystasz 50% rabatu i promocyjny pakiet minut masz w okresie zastrzeżonym jak i po nim. Zamawianie oferty bez znajomości regulaminu to delikatnie mówiąc mało rozsądne. Szukaj może znajdziesz na stronach Playa. Pojawiły się nowe Replaye na stronie Playa ale nie widzę nic ciekawszego od tego co masz. Czyli te 50 minut wygląda ciekawie jeżeli dostaniesz taką ofertę. W ogóle można brać tego starego replaya bez telefonu ?

[ Dodano: 2011-05-21, 09:18 ]
@trus1991 z tego co się orientuję normalnie można przedłużać np. bez telefonu na 4 miesiące przed końcem okresu zastrzeżonego. Po 12 miesiącach umowy są jeszcze przedłużenia limitowane. Trzeba pamiętać że umowa przedłuża się o 24 miesiące od końca obecnej czyli w tym przypadku od 12.2011. Mogę jeszcze wciskać drugą aktywacje ?

#477066  autor: jacobi
 21 maja 2011, 11:10
TomekO pisze:Zgodnie z regulaminem oferty z której korzystasz 50% rabatu i promocyjny pakiet minut masz w okresie zastrzeżonym jak i po nim. Zamawianie oferty bez znajomości regulaminu to delikatnie mówiąc mało rozsądne. Szukaj może znajdziesz na stronach Playa. Pojawiły się nowe Replaye na stronie Playa ale nie widzę nic ciekawszego od tego co masz. Czyli te 50 minut wygląda ciekawie jeżeli dostaniesz taką ofertę. W ogóle można brać tego starego replaya bez telefonu ?
No niestety nie tylko ja szukam tego regulaminu. Generalnie nie jest on dostępny w internecie. Zgodziłem się na nią ponieważ w 10 dni można zrezygnować. Zaletą oferty nie tyle jest te 50 minut. Co utrzymanie 50% rabatu na abo czyli 34,50 i uzyskanie darmowych rozmów po sieci Play za które płaciłem 19 zł umowa 12 miesięcy 350 min + 50 min/6 mies.
Można korzystać ze starszych abo pod warunkiem ze się je " wyłudzi " Kosztowało mnie to 4 e-maile do obsługi klienta . Domyślnie wciskają All inclusive który nie jest już taki fajny jak starsze taryfy. Rabat na abo max 28%.
W tej chwili napisałem do obsługi klienta z prośbą o udostępnienie oferty on line.

#477245  autor: SACZI
 22 maja 2011, 10:02
jacobi pisze:... Domyślnie wciskają All inclusive który nie jest już taki fajny jak starsze taryfy.
A możne jeszcze "wyłudzić" LongPlaya 1?
  • Strona 49 z 182
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 182
  • 1
  • 47
  • 48