TomekO pisze:Zgodnie z regulaminem oferty z której korzystasz 50% rabatu i promocyjny pakiet minut masz w okresie zastrzeżonym jak i po nim. Zamawianie oferty bez znajomości regulaminu to delikatnie mówiąc mało rozsądne. Szukaj może znajdziesz na stronach Playa. Pojawiły się nowe Replaye na stronie Playa ale nie widzę nic ciekawszego od tego co masz. Czyli te 50 minut wygląda ciekawie jeżeli dostaniesz taką ofertę. W ogóle można brać tego starego replaya bez telefonu ?
No niestety nie tylko ja szukam tego regulaminu. Generalnie nie jest on dostępny w internecie. Zgodziłem się na nią ponieważ w 10 dni można zrezygnować. Zaletą oferty nie tyle jest te 50 minut. Co utrzymanie 50% rabatu na abo czyli 34,50 i uzyskanie darmowych rozmów po sieci Play za które płaciłem 19 zł umowa 12 miesięcy 350 min + 50 min/6 mies.
Można korzystać ze starszych abo pod warunkiem ze się je " wyłudzi " Kosztowało mnie to 4 e-maile do obsługi klienta . Domyślnie wciskają All inclusive który nie jest już taki fajny jak starsze taryfy. Rabat na abo max 28%.
W tej chwili napisałem do obsługi klienta z prośbą o udostępnienie oferty on line.