Panowie ma ktoś na sprzedaż kod -30% żeby wykorzystać go już dzisiaj? Bo na allegro są po 30 zł ale wysyłka kodu dopiero jutro. Jak ktoś ma to proszę PW.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Z3 już nie ma.
Czy kody 30 % działają też w planie Smart Plan Multi II 89,98 zł na raty ? Jeśli ktoś ma ważny kod to proszę sprawdzić.
@Leo
Na raty nie działaja kody 30%.
Na raty nie działaja kody 30%.
mam na juz jeszcze jeden kod.
Na z3 nie ma juz szans? Czy dodaja czasem telefony w takich promocjach?
ja myślę że telefonów nie dołożą, zazwyczaj uzupełniają stan po szalonych dniach.
JUtro około 13 polować na stronce 

Dostawa? Jest pewność że będą?petrydz pisze:JUtro około 13 polować na stronce
Proszę jeszcze raz o potwierdzenie - na fakturze za usługi telekomunikacyjne z Orange będzie mój NIP? Mam działalność i potrzebuję rozliczać faktury a oferta firmowa jest zdecydowanie gorsza. Chciałbym przenieść dwa numery do Orange i skorzystać z Szalonych Dni i rabatu 0 zł przez 6 mcy oraz 10 zł z Orange Open za dwa numery.
NIPu nie ma ale nawet nie odliczając VAT i tak wyjdzie korzystniej niż oferta firmowa.
Faktycznie była - przez 5 minut:-) Ale ktoś miał refleks!daniel40 pisze:Dostawa? Jest pewność że będą?petrydz pisze:JUtro około 13 polować na stronce
Ja wybralem wypelnilem formularz i dostalem odp na koniec ze telefon sie wyprzedal..............zielony71 pisze:Faktycznie była - przez 5 minut:-) Ale ktoś miał refleks!daniel40 pisze:Dostawa? Jest pewność że będą?petrydz pisze:JUtro około 13 polować na stronce
Mówiłem, ze będzie około 13 Z3, chwalić się w takim razie, komu się udało zamówic telefon ?
13:20 złapałem Z3. Dane wpisywałem z predkościa światła.
Przynajmniej wiadomo kto zgarnął mi go sprzed nosa, bo też już dane wpisywałem 

U mnie Z3 nadal dostępna.
No to spróbuj kupić 

Chyba nowa dostawa przyjechała bo dostępne są 2 kolory nawet . Więc ,kto czekał niech leci. 

Odświeżanie co minutę przyniosło efekt, czarna Z3 zamówiona