Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Widzisz, sęk w tym że ja nigdzie się na nic nie zgadzałem. Takie zachowanie powinno się tępić w zarodku, i nie powinno być od tego odstępstw. A na takie bandy baranów rozsyłających te smsy powinno się nakładać kary tak wysokie aby jeszcze wnuki pomysłodawcy tego spamu bały się tknąć klawiatury !Wiksa11 pisze:Z tego co mi wiadomo jest to jeden sms, no ale lepiej martwić się na przyszłość.
Skoro zgadzało się gdziekolwiek na propozycje handlowe to teraz tak jest.
Najlepiej się wnerwiać i wylewać swoje żale na forum z powodu jednego bezczelnego smsa!
To jest niezwykle nachalne. Ostatnio wymieniałem w punkcie T-Mobile swoją SIMkę i pani (choć bardzo miła) usilnie wciskała mi konto w banku. Nie wiem, na ile ta oferta jest dobra lub nie, ale żeby trzeba było zatyczek do uszu jako jedynej metody by o tym nie słyszeć? Marketingowcy (a nie sprzedawcy, czy ci w sklepach czy na linii) T-Mobile powinni z miejsca wylecieć.ZbujMadej pisze:Ja - Nie, nie jestem zainteresowany
T- Ale może jednak......
Rotfl? To możę niech operator zacznie to wtedy będzie można tak postąpić? 'szkic historyczny' - operator namolnie reklamuje swoją usluge (zapytanie o to, czy mozna dręczyć zamiast dręczenia bezpośredniego przypomina spałowanie przez dresa i zapytanie post factum przezeń czy miałeś coś przeciwko i od razu skontatowanie, że dobrze że nie bez czekania na odpowiedź); idąc dalej - ktoś w końcu wyraził zgodę na kontakt w sprawie oferty *przeniesienia numeru* co siłą rzeczy imputuje usługi telefokomunikacyjne, a ułomny operator/telemarketer warunkuje przedstawienie oferty odsłuchaniem niezwiazanej reklamówki innego produktu"... no litosci... zawsze w życiu wykazujesz taką pasywną i uległą postawę rozczulając się nad niedolą operatora/marketingoida na słuchawce? Praca jak każda inna, podejmował ją z całym bagażem niedogodności...Morvius pisze:ZbujMadej nie mówię że masz się wzruszać i wylewać łzy litrami ale ty chcesz być traktowany jak człowiek to i innych traktuj z szacunkiem.