era mi odpisala z bardzo indywidualna oferta ...
tak bardzo ze mozna ja znalezc na tym forum w tym temacie ,praktycznie rowno rok temu (4 kwietnia 2008) w tym poscie Karbon'a na dole tej strony ->
http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?p=259966
to dzisiaj dostalem z ery
Witam,
Dziękuję za skierowaną korespondencję.
Mam przyjemność przedstawić indywidualną propozycję przygotowaną specjalnie dla Pana. Jeżeli chciałby Pan wymienić telefon na nowy oraz dodatkowo zoptymalizować koszty połączeń proponuję wybór Oferty dla Wymagających
Promocja umożliwi Panu wybór atrakcyjnych, indywidualnie dopasowanych do Pana potrzeb pakietów taryfy Nowa Era. Dodatkowo otrzyma Pan upust na abonament przez okres 24 cykli rozliczeniowych!
Promocyjne zestawy:
- Nowa Era 80 - miesięcznie 170 minut lub 510 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 60,00 zł z VAT - Nowa Era 100 - miesięcznie 220 minut lub 660 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 75,00 zł z VAT
- Nowa Era 120 - miesięcznie 280 minut lub 840 SMS-ów do wszystkich sieci krajowych w promocyjnej cenie 90,00 zł z VAT
czyli to co napisalem w e-mailu o rezygnacji daja mi znizke na abonament
Dzięki ofercie będzie Pan mógł zakupić markowy model aparatu w cenie promocyjnej z załącznika cenowego. Wykaz wszystkich aparatów wraz z cenami promocyjnymi przy poszczególnych taryfach jest dostępny na naszej stronie internetowej pod adresem
http://www.era.pl/repositories/era_pl_r ... _cen20.pdf Dla powyższej Oferty cena aparatu znajduje sie w opcji 1 załączonego cennika.
telefon drozszy - c702 po 99zl
Dodatkowo przy wyborze taryfy nie mniejszej niż Nowa Era 80 będzie Pan mógł otrzymać aż 2000 darmowych minut miesięcznie na połączenia z 5 wybranymi numerami w Sieci Era, TAK-TAK oraz numerami stacjonarnymi. Specjalnie z myślą o Stałych Abonentach, opłata za ten pakiet obniżona została z 30 do 15 zł z VAT miesięcznie.
Ponadto, niezależnie od wybranej opcji, tylko jako Stały Abonent, otrzymuje Pan możliwość dopasowania taryfy wedle własnych potrzeb. Do każdej z taryf może Pan wykupić usługi dodatkowe na warunkach cennika Nowa Era:
Era i stacjonarne - 35 lub 70 minut dodatkowe minuty na połączenia do Abonentów Era, Użytkowników systemu Tak Tak i użytkowników sieci stacjonarnych.
Weekendy oraz Wieczory i weekendy - nawet 2000 minut w soboty i niedziele na połączenia do Abonentów Era, Użytkowników systemu Tak Tak i użytkowników sieci stacjonarnych.
Wybrana osoba lub 5 wybranych osób - możliwość wykupienia nawet 2000 minut na połączenia z 5 wybranymi numerami Abonentów Era, Użytkowników systemu Tak Tak i użytkowników sieci stacjonarnych.
SMS-y lub MMS-y - 500 SMS-ów lub 100 MMS-ów do Abonentów Era i Użytkowników systemu Tak Tak.
Blueconnect w telefonie - nawet do 500 MB do wykorzystania za pomocą erawap, erainternet, Hotspot w sieci Era.
Szczegółowe informację dotyczące pakietów dodatkowych dostępne są na naszej stronie internetowej pod adresem:
http://www.era.pl/repositories/era_pl_r ... wa_era.pdf
i mozliwosc wykupienia 500MB danych za 15zl
Zmiany można dokonać samodzielnie bezpłatnie poprzez witrynę
www.era.pl (logując się do serwisu i-BOA) oraz TeleErę dzwoniąc pod numer telefonu 602909, lub poprzez Konsultanta Biura Obsługi Abonenta, 602900 (opcja płatna 5,00 zł z VAT).
a tu robia ze mnie idiote ktory napisal ze nie chce kamienia wegielnego to daja mu wegiel kamienny ....
Nadmieniam, że jako Stały Abonent może Pan korzystać z usług sieci Era na specjalnych warunkach, ponieważ wyżej wymienione przywileje są dostępne wyłącznie w ofercie dla Stałych Abonentów.
Proponuję wygodny sposób realizacji oferty - aneks może zostać bezpłatnie dostarczony przez kuriera pod wskazany przez Pana adres, co pozwoli Panu na zaoszczędzenie czasu. W celu ustalenia szczegółów proszę o kontakt pod numerem Biura Obsługi Abonenta 602 900 (opłata za połączenie wg cennika). Nasz konsultant odpowie na Pana pytania i doradzi najbardziej korzystne rozwiązanie.
Liczę, że przedstawione powyżej propozycje spotkają się z Pana zainteresowaniem oraz zachęcą do pozostania w gronie Stałych Abonentów sieci Era.
* Operator zastrzega sobie możliwość zmiany ofert oraz określania puli dostępnych modeli aparatów. Szczegółowe informacje na temat warunków promocji, nowych taryf oraz parametrów aparatów, dostępne w punktach sprzedaży, na stronie internetowej
www.era.pl.
jaki jest sens pisania skoro z automatu odpowiadaja tym samym ?
- jestem glupkiem jesli przyjme ta oferte
- jestes glupkiem przyjmij ta oferte
na temat kierownika zespolu ds utrzymania klienta juz takie hocki klocki mozna bylo znalezc na necie i na tym forum