• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#231916  autor: MADMAX
 07 lis 2007, 19:42
mickar pisze:Czy ktoś wie gdzie moge znaleść ragulamin oferty plan na rozmowy
Proszę

I jeszcze cennik

Pozdrawiam

#232143  autor: marcinb
 09 lis 2007, 08:28
truelove pisze:Ja jak zawieralem umowe to byla jedna idea i nic lepszego na rynku nie moglem dostac wtedy :smt004 przez dwa lata placilem 150 zł a oni proponuja mi nokie 1600 za zlotowke po sciaqgnieciu punktow profit :smt005 Glupia firma :smt071
Głupim mozna nazwać osobę, która może poprzestac na takiej ofercie. Jako przykład w czasie gdy użytkownik truelove (chyba nie na długo zagościł w tym serwisie) pisał swojego posta mój kolega dostał przy mies. rachunkach kole 100 zł Nokię N70 za 1 zł.

#235479  autor: adass
 25 lis 2007, 17:17
co do rozmowy wyzej o ilosci osob w danej sieci czytaj orange. to wsrod moich znajomych tych z ktorymi utrzymuje najblizszy kontakt. to z okolo 15 osob to jak na ta chwile tylko juz jedna posiada orange. tak wiec darmowe wieczory weekendy itp do mnie nie przemawia. dla mnie najwazniejsze jest ilosc minut do wszystkich sieci. a co do ilosci osob ktore sa w orange to coraz wiecej ucieka zwlaszcza abonamentowcow. dla mnie osobiscie zalezalo na moim nr wiec to byl praktycznie jedyny powod dlaczego bylem w sieci. teraz koniec umowy i wypowiedzenie z przeniesieniem nr. i takich jak ja jest coraz wiecej czyli niezadowolonych abonamentowcow dla ktorych konczy sie umowa i maja swobode przeniesienia nr