BoloSr pisze:Oki juz kumam

mnie interesi tylko max 50 zeta czyli pakiet nizej musze liczyc.
PS czyli dzwonic do nich i prosic o przelaczenie do SUK ??
ja dla pozoru wysluchalem co ma mi zwykly konsultant do powiedzenia i spuscilem go na drzewo

bo mowie, ze nie wykorzystuje obecnych 500 minut (max 200), a on, "no wlasnie a tutaj dajemy Panu nielimitowane"

za jedyne dodatkowe 15 zl do abonamentu, wiec powiedzialem ze to slabo i powiedzial "dobrze, to przelacze Pana..." i juz byla muzyczka:)
w taryfie nizszej tez dostaniesz 10 na abonament, pewnie dorzuca internetu do 1 GB i 200 zl znizki na telefon.
Lukash pisze:i.slepy pisze:no przeca pisze ze Comfort

wiec 10 zl znizki na abo i 250 na tel plus dodatkowy 1 GB internetu.
Do mnie tez nikt nie dzwonil. sam zadzwonilem.
Pytałeś o możliwość darmowych na stacjonarne? Dodatkowy limit na internet było cieżko wynegocjować, czy dali od razu?
W sumie dobra oferta. A konsultanci - jak widać - w zależności od tego, na kogo sie trafi, mają możliwość odrzucenia jakichś gratisów

zapewniam Cie, ze zaden konsultant nie da Ci zadnych dodatkow ekstra

pytalem o stacjonarne to stanowczo powiedzial ze nie moze.
Internet? na luzie. Tak jak wszyscy pisza - dzwonisz i mowisz konkretnie o co Ci chodzi albo ze mniej wiecej cos tam jakiegos tam bys chcial w takiej i takiej cenie. zawsze zaproponuje na poczatku troche wyzsza oferte, ale do tej, o ktorej wiesz ze istnieje, zejdze ZAWSZE!!!
Dodatki tez raczej nie zaleza od konsultanta, tylko sa jakies w standardzie. Mozliwe, ze jakbym zapytal i zagadal to moglby dac Player czy costam, bo Navi jest nawet nie u SUK wiec i tutaj zapewne jest, chociaz nie padlo ani jedno slowo na jego temat. ale malo mnie to interesuje. uzywam nawigacji 4-5 razy do roku i jezdze na Yanosiku.