• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 164 z 624
  • 1
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 624
 #791629  autor: waldemarr3
 20 mar 2015, 12:09
Lukash pisze: Kolega sie zapewne pomylił - chodzi o terminowe wpłaty za rachunki ;)
Mnie także konsultantka wspominała o 3 "warunkach" do udzielania zniżek na abo i na telefon. Te trzy warunki to właśnie terminowe regulowanie rachunków, e-fvat i zgoda na marketing (ale taki mało inwazyjny, bo o to pytałem: czyli bez namolnych SMS).
Dokładnie, taki skrót myślowy mi wyszedł.
Inaczej mówiąc - płacąc terminowo będę miał rachunki po 119 zł (czyli taka wysokość rachunku obejmie w tej taryfie upust 10 zł z SUK, bonus za terminowość, efakturę i zgodę marketingową) spóźnienia spowodują rachunki o 5 zł wyższe. Ta taryfa w wersji bez upustów wychodziłaby po 144 zł ... (129+5+5+5)
Zgoda na marketing też jak piszesz, tylko TM - bez partnerów.
 #791634  autor: i.slepy
 20 mar 2015, 12:17
i.slepy pisze:
Lukash pisze: W Comfort jest chyba 200 zniżki, 250 jest w Relax.
kilka stron wczesniej ktos chyba pisal o 250 w Comforcie, ale nie upieram sie ze tak jest faktycznie.
wlasnie przedluzam umowe i potwierdzam, ze w taryfie Comfort daja 250 zl rabatu na telefon.

reszta tak jak pisali wczesniej:
59,99
no limit komorki
no limit sms/mms
2 GB
darmowa micro sim
darmowa dostawa
S4 - 349 PLN (cennikowe 599)

Oczywiscie byla klasyczna gadka, ze musi potwierdzic z kierownikiem, ktory bardzo wyjatkowo zgodzil sie na oferte specjalna dla mnie :D smieszne to. No coz, musza tak robic, bo CI co nie wiedza jak to wyglada czuja sie wyjatkowo wtedy :)
Ostatnio zmieniony 20 mar 2015, 12:22 przez i.slepy, łącznie zmieniany 1 raz.
 #791635  autor: kowalp5
 20 mar 2015, 12:19
Dzwoniłem dzisiaj do SUK. Konsultant chciał rozmawiać o taryfach wyższych niż potrzebuję.

Dowiedziałem się, że szarego/czarno-srebrnego Samsunga Galaxy S4 (9506) nie mają i nie wiadomo kiedy będą (jest trochę białych tylko), natomiast LG G3S jest dostępny tylko przez stronę internetową (iBOA), więc też SUK go nie może zaoferować. Masakra jakaś :!:
 #791637  autor: i.slepy
 20 mar 2015, 12:27
kowalp5 pisze:Dzwoniłem dzisiaj do SUK. Konsultant chciał rozmawiać o taryfach wyższych niż potrzebuję.

Dowiedziałem się, że szarego/czarno-srebrnego Samsunga Galaxy S4 (9506) nie mają i nie wiadomo kiedy będą (jest trochę białych tylko), natomiast LG G3S jest dostępny tylko przez stronę internetową (iBOA), więc też SUK go nie może zaoferować. Masakra jakaś :!:
mi koles powiedzial, ze faktycznie nie ma teraz S4 na stanie, ale maja przyjechac na dniach (zobaczymy).
Co do taryfy, to najpierw zaproponowal relax albo relax plus. No limit wszystko i 3 gb internetu.
Powiedzialem ze mnie nie interesuja, bo za duzo kasy i ze potrzebuje w granicach 60 zl i na przyklad 2 giga internetu zamiast 1 ktore mam teraz. No i, oczywiscie "specjalnie dla mnie", UDALO SIE :)
 #791638  autor: mikkel
 20 mar 2015, 12:27
i.slepy pisze:musi potwierdzic z kierownikiem
Kiedyś gdzieś tutaj wyczytałem że normalnie nie mogą iść do "klopa" więc idą do "kierownika" albo czegoś gdzieś poszukać/zapytać.
 #791641  autor: i.slepy
 20 mar 2015, 12:31
mikkel pisze:
i.slepy pisze:musi potwierdzic z kierownikiem
Kiedyś gdzieś tutaj wyczytałem że normalnie nie mogą iść do "klopa" więc idą do "kierownika" albo czegoś gdzieś poszukać/zapytać.
to on musialby miec nocnik pod biurkiem, bo wrocil po 20 sekundach :D
 #791642  autor: i.slepy
 20 mar 2015, 12:33
kowalp5 pisze:i.slepy, a dostałeś szary Galaxy S4? Czy były tylko białe już?
no i tuu jest zgrzyt pomiedzy tym co powiedzial mi a tym co Ty slyszales. Bo mi powiedzial, ze nie ma ich w ogole. Zamowilem srebrny (czyli pewnie ten szary).
 #791644  autor: kowalp5
 20 mar 2015, 12:38
lol. że niby były tylko srebrne? :D

a jakie dodatki do taryfy za 59 zł da się ugrać? dostałeś jakiś player.pl, navixepert, minuty na zagranicę?
 #791645  autor: i.slepy
 20 mar 2015, 12:42
kowalp5 pisze:lol. że niby były tylko srebrne? :D

a jakie dodatki do taryfy za 59 zł da się ugrać? dostałeś jakiś player.pl, navixepert, minuty na zagranicę?
nie, nie ze tylko srebrne. Nie ma S4 aktualnie WCALE. Maja dojechac w tygodniu.
Minut za granice nie dostalem, nawet nie pytalem, bo nie potrzebuje. Co do tych dodatkow, to w sumie zapomnialem spytac, wiec prawdopodobnie jest NaviExpert bo to standard w tej taryfie.
 #791647  autor: BoloSr
 20 mar 2015, 12:47
i.slepy pisze:
i.slepy pisze:
Lukash pisze: W Comfort jest chyba 200 zniżki, 250 jest w Relax.
kilka stron wczesniej ktos chyba pisal o 250 w Comforcie, ale nie upieram sie ze tak jest faktycznie.
wlasnie przedluzam umowe i potwierdzam, ze w taryfie Comfort daja 250 zl rabatu na telefon.

reszta tak jak pisali wczesniej:
59,99
no limit komorki
no limit sms/mms
2 GB
darmowa micro sim
darmowa dostawa
S4 - 349 PLN (cennikowe 599)

Oczywiscie byla klasyczna gadka, ze musi potwierdzic z kierownikiem, ktory bardzo wyjatkowo zgodzil sie na oferte specjalna dla mnie :D smieszne to. No coz, musza tak robic, bo CI co nie wiedza jak to wyglada czuja sie wyjatkowo wtedy :)

jak to taryfa i ile znizki na abonament sdostales bo tez bym chcialal ale jak narazie nie dzwoni T-mobile do mnie :(:(
 #791649  autor: i.slepy
 20 mar 2015, 12:54
no przeca pisze ze Comfort :) wiec 10 zl znizki na abo i 250 na tel plus dodatkowy 1 GB internetu.
Do mnie tez nikt nie dzwonil. sam zadzwonilem.
 #791652  autor: BoloSr
 20 mar 2015, 13:11
Oki juz kumam :)
mnie interesi tylko max 50 zeta czyli pakiet nizej musze liczyc.

PS czyli dzwonic do nich i prosic o przelaczenie do SUK ??
 #791657  autor: Lukash
 20 mar 2015, 13:26
i.slepy pisze:no przeca pisze ze Comfort :) wiec 10 zl znizki na abo i 250 na tel plus dodatkowy 1 GB internetu.
Pytałeś o możliwość darmowych na stacjonarne? Dodatkowy limit na internet było cieżko wynegocjować, czy dali od razu?
W sumie dobra oferta. A konsultanci - jak widać - w zależności od tego, na kogo sie trafi, mają możliwość odrzucenia jakichś gratisów ;)
 #791660  autor: i.slepy
 20 mar 2015, 13:35
BoloSr pisze:Oki juz kumam :)

ja dla pozoru wysluchalem co ma mi zwykly konsultant do powiedzenia i spuscilem go na drzewo :) bo mowie, ze nie wykorzystuje obecnych 500 minut (max 200), a on, "no wlasnie a tutaj dajemy Panu nielimitowane" :D za jedyne dodatkowe 15 zl do abonamentu, wiec powiedzialem ze to slabo i powiedzial "dobrze, to przelacze Pana..." i juz byla muzyczka:)
w taryfie nizszej tez dostaniesz 10 na abonament, pewnie dorzuca internetu do 1 GB i 200 zl znizki na telefon.
Lukash pisze:
i.slepy pisze:no przeca pisze ze Comfort :) wiec 10 zl znizki na abo i 250 na tel plus dodatkowy 1 GB internetu.
Pytałeś o możliwość darmowych na stacjonarne? Dodatkowy limit na internet było cieżko wynegocjować, czy dali od razu?
W sumie dobra oferta. A konsultanci - jak widać - w zależności od tego, na kogo sie trafi, mają możliwość odrzucenia jakichś gratisów ;)
zapewniam Cie, ze zaden konsultant nie da Ci zadnych dodatkow ekstra :) pytalem o stacjonarne to stanowczo powiedzial ze nie moze.
Internet? na luzie. Tak jak wszyscy pisza - dzwonisz i mowisz konkretnie o co Ci chodzi albo ze mniej wiecej cos tam jakiegos tam bys chcial w takiej i takiej cenie. zawsze zaproponuje na poczatku troche wyzsza oferte, ale do tej, o ktorej wiesz ze istnieje, zejdze ZAWSZE!!!
Dodatki tez raczej nie zaleza od konsultanta, tylko sa jakies w standardzie. Mozliwe, ze jakbym zapytal i zagadal to moglby dac Player czy costam, bo Navi jest nawet nie u SUK wiec i tutaj zapewne jest, chociaz nie padlo ani jedno slowo na jego temat. ale malo mnie to interesuje. uzywam nawigacji 4-5 razy do roku i jezdze na Yanosiku.
 #791664  autor: Lukash
 20 mar 2015, 13:42
i.slepy pisze:
Lukash pisze:
zapewniam Cie, ze zaden konsultant nie da Ci zadnych dodatkow ekstra :) pytalem o stacjonarne to stanowczo powiedzial ze nie moze.
Internet? na luzie. Tak jak wszyscy pisza - dzwonisz i mowisz konkretnie o co Ci chodzi albo ze mniej wiecej cos tam jakiegos tam bys chcial w takiej i takiej cenie. zawsze zaproponuje na poczatku troche wyzsza oferte, ale do tej, o ktorej wiesz ze istnieje, zejdze ZAWSZE!!!
Dodatki tez raczej nie zaleza od konsultanta, tylko sa jakies w standardzie. Mozliwe, ze jakbym zapytal i zagadal to moglby dac Player czy costam, bo Navi jest nawet nie u SUK wiec i tutaj zapewne jest, chociaz nie padlo ani jedno slowo na jego temat. ale malo mnie to interesuje. uzywam nawigacji 4-5 razy do roku i jezdze na Yanosiku.
Chodziło mi o to, ze ja negocjowałem w poniedziałek i nie było mowy o dodatkowym pakiecie internetu ;) jedyne co podobno udało sie ugrać, to zniżka na abo, na tel (ale 250 w Relax to był podobno max) no i dodatki typu navi, sim i kurier free. Wiec albo trafiłeś na "lepszego" konsula, albo zmieniły sie lekko możliwości negocjacji w rożnych taryfach :)
 #791671  autor: i.slepy
 20 mar 2015, 13:58
Lukash pisze: Chodziło mi o to, ze ja negocjowałem w poniedziałek i nie było mowy o dodatkowym pakiecie internetu ;) jedyne co podobno udało sie ugrać, to zniżka na abo, na tel (ale 250 w Relax to był podobno max) no i dodatki typu navi, sim i kurier free. Wiec albo trafiłeś na "lepszego" konsula, albo zmieniły sie lekko możliwości negocjacji w rożnych taryfach :)
dzwon jeszcze raz bo chyba trafiles na jakiegos kołka. kilka osob juz pisalo na forum ze 2 giga w comforcie daja. Nie wiem jaka znizka w Relax, ale chyba tez 250 bo Relax obnizony o 10 zl proponowal mi na poczatku.
w kazdym razie, dzwon jeszcze raz, na pewno dzis na zmianie jest koles ktory jest mily i daje co trzeba :)
 #791674  autor: Lukash
 20 mar 2015, 14:08
i.slepy pisze:
Lukash pisze: Chodziło mi o to, ze ja negocjowałem w poniedziałek i nie było mowy o dodatkowym pakiecie internetu ;) jedyne co podobno udało sie ugrać, to zniżka na abo, na tel (ale 250 w Relax to był podobno max) no i dodatki typu navi, sim i kurier free. Wiec albo trafiłeś na "lepszego" konsula, albo zmieniły sie lekko możliwości negocjacji w rożnych taryfach :)
dzwon jeszcze raz bo chyba trafiles na jakiegos kołka. kilka osob juz pisalo na forum ze 2 giga w comforcie daja. Nie wiem jaka znizka w Relax, ale chyba tez 250 bo Relax obnizony o 10 zl proponowal mi na poczatku.
w kazdym razie, dzwon jeszcze raz, na pewno dzis na zmianie jest koles ktory jest mily i daje co trzeba :)
Nie dzwonię, bo już przedłużyłem w Relax ;) potrzebuje więcej internetu, bo robię internet connect do mojego numeru ;) zniżka tez 250 i na abo, wiec ja jestem zadowolony. Ale gdybym chciał 4GB internetu, to już mi chcieli dać Relax+.
 #791678  autor: BoloSr
 20 mar 2015, 14:21
i.slepy pisze:
BoloSr pisze:Oki juz kumam :)

ja dla pozoru wysluchalem co ma mi zwykly konsultant do powiedzenia i spuscilem go na drzewo :) bo mowie, ze nie wykorzystuje obecnych 500 minut (max 200), a on, "no wlasnie a tutaj dajemy Panu nielimitowane" :D za jedyne dodatkowe 15 zl do abonamentu, wiec powiedzialem ze to slabo i powiedzial "dobrze, to przelacze Pana..." i juz byla muzyczka:)
w taryfie nizszej tez dostaniesz 10 na abonament, pewnie dorzuca internetu do 1 GB i 200 zl znizki na telefon.

I to mi wystarcza bo wiecej jak 50 dych za abonament nie dam :)
  • Strona 164 z 624
  • 1
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 624
  • 1
  • 162
  • 163
  • 164