Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Dokładnie. Na przyszłość proszę uważniej słuchać konsultanta, bo informują o tym, że na umowie nie będzie infrmacji o dodatkowym pakiecie. Potwierdzenie uruchomienia pakietu jest przez sms'a.kojot78 pisze:Potwierdzam słowa przedmówców. Jestem niemal w 100 % przekonany, że otrzymałbyś umówiony pakiet minut. Tak było w moim przypadku przy przedłużeniu przez 2699.
Nowej umowy nie powinieneś wypowiedzieć a co najwyżej nie podpisać jej lub podpisać i od niej odstąpić. Czas wypowiedzenia więc myślę że liczy się od raz złożonego skutecznie wypowiedzenia.
A w głównej części nie zawierają takich rzeczy ponieważ takie rzeczy są tylko dla trudnychczyli dla tych którzy przedłużają umowy na 2699
pozdr.
Tak.homzik pisze:1. Data platnosci rachunku za czerwiec wraz z ktorym przyjdzie nowy regulamin to 17 czerwca - rozumiem, ze od tej daty mam jeszcze 7 dni, aby rozwiazac umowe z powodu regulaminu?
Tego kiedy zadzwonią to nikt nie wiehomzik pisze:2. W zasadzie to nie chcialbym odchodzic z Plusa, ale chcialbym otrzymac nowa oferte i przedluzyc wszystkie 3 abonamenty firmowe na nowych warunkach - po ilu dniach powinien ktos zadzwonic i przedstawic oferte? Czy w przypadku iPlusa tez daja jakas lepsza oferte?
Umowa zaczyna się od podpisania.homzik pisze:3. Rozumiem, ze jesli wycofam wypowiedzenie i podpisze nowa umowe gdy stara umowa byla wazna do lutego, to 12/24 miesiace beda liczone od momentu podpisania umowy, a nie od lutego 2010?
Różnie z tym bywa, ale coś takiego jak napisałeś. Polecam przebrnąć przez wspomniany przez Ciebie temathomzik pisze:4. Czy mozecie podac jakies przyklady ofert 'zatrzymaniowych' dla klientow indywidualnych przy niskim abonamencie? Ktos pisal, ze przy umowie na 12 miesiecy daja 50% rabatu na abonament i jakis pakiet minut.
Marens pisze:Co myślicie o takiej ofercie na 3 numery:
Syberyjska 55 + Nokia 6300 + 400 min do 5 numerów - 55zł
Syberyjska 90 + 400 min do Plusa - 90zł
iPlus 110 - 55zł