Użytkownik
Ranga
Obserwator
Na 4 miesiące przed końcem umowy dostaniesz ofertę przedłużeniową bez telefonu, a na 2 miesiące przed - z telefonem.janek911 pisze:Mam pytanie... Jestem w erze od półtor roku, a podpisałem umowę na 2 lata...
Czy jest możliwe w jakiś sposób juz przedłużyc umowę biorąc nowy telefon na troche inny abonament bez dodatkowego placenia?
Tak, możesz wybrać pakiet Oferta z przyjacielem (darmowe połączenia - 2000 min - z 1 wybranym numerem w sieci Era, Heyah lub sieciach stacjonarnych). Jeśli korzystasz z promocji dla nowych abonentów, wybierając ten pakiet zapłacisz za niego 30 zł (plus oczywiście koszt abonamentu w promocji, którą wybierzesz).Pientka pisze:Czy na dzien dzisiejszy istnieje jakas mozliwosc by w Erze na abonamencie uzyskac darmowy nr w sieci?
tak mozesz i najlepiej zrob to szybko bo jak juz Ci sie skonczyla umowa to nieobowiazuja Cie zniznki na abonament z poprzedniej promocjiaeno pisze:Witam
wczoraj minela data wygasnięcia mojej umowy z era (domyslnie przechodzi ona na czas niekoreslony)
chcialbym sie dowiedziec czy w tej sytuacji moge jeszcze skorzystac z oferty ktora mi zaproponowali odnosnie przedluzenia umowy.
Sytuacja ta zaistniala z mojego zapominalstwa i mnostwa obowiazkow
Tak, istnieje taka możliwość. Poczytaj tutajPientka pisze:A orientujecie sie czy istnieje mozliwosc przeniesienia numeru z POPa na abonament w innej sieci?