oprych pisze:Po za tym jestem ciekawy ilu abonentów po roku będzie miała era domowa? Może jestem sceptyczny, ale nie liczyłbym nawet na milion

Aby przyciągnąć ludzi, trzeba naprawdę olbrzymiej różnicy cenowej a to wygląda jak TP i tele2, różnice nei aż tak wielkie, aby się fatygować na zmianę dla przeciętnego użytkownika. W pierwszej kolejności skorzystają pewnie ludzie uprzedzeni do TP a jednocześnie potrzebujący jednak telefonu stacjonarnego
Tak jest - prawdę piszecie kolego
Z drugiej strony myślę, że większe zainteresowanie wzbudzi Era Firmowa. Jak będą dostępne bramki zamiast tych "mocno średnich" telefonów - będzie to opłacalne przedsięwzięcie.
Żadnych komplikacji i PYK - mamy numer stacjonarny do odbierania połączeń - całkiem niezła oferta

za całkiem niegłupią cenę...
[ Dodano: 2006-10-23, 09:55 ]
rafcyk pisze:oprych, zgadzam się z Twoim zdaniem. Nie jest to jakaś rewolucja, a raczej alternatywa dla TP
To też prawda. Napiszę co już nie raz pisałem:
GŁÓWNYM MINUSEM tej oferty, jest to, że nie można wykorzystywać TP Darmowych wieczorów... na połączenia. Dlatego na przykład ciągle bardziej opłacać się będzie plan "socjalny" szczególnie w rodzinie.
Ktoś ma Darmowe wieczory, puszcza się do niego sygnał - on widzi kto dzwoni "Caller ID" i oddzwania