thonka pisze:
Wiem co miałeś na myśli

, ale Ci co niewiedzą np. o możliwości zniesieniu opłaty za kuriera + za wymianę karty to dadzą sie oskubać.
Pamiętam jak żonie chciałem przedłużyć rok temu umowę w T to zaproponowali przy abo 89 zł S3 bez LTE za 499 zł śmiech na sali.
piotrzet pisze:Dostałem za 149,99zł pełny nolimits 3GB internetu, 120 min do EU i 120 min romaingowych do UE a także 500 mb internetu świat bez opłaty za kuriera i aktywację, 10zł 4GB i telefony te które mnie interesują są w cenach Sony Xperia Z3 59zł, HTC One M8 9zł, S5 9zł umowa na 24 mies
I to wg Ciebie jest dobra oferta? bo wg mnie nie. Jakoś miesiąc temu HTC ONE M8 był za 299 zł przy abo 89 zł a teraz jest za 899 zł w ofercie limitowanej. I to wg mnie była ciekawa oferta

.
A tak przy okazji to Ci napisze że teraz idzie wyrwać przy tym abo 4 GB + 10 zł to dodatkowe 2 GB ale kosztem ceny telefonu.
Balzak311 pisze:Witam
Mam takie zapytanie, w Piątek otrzymałem umowe i telefon z ofert przedłużeniania umowy, wybrałem tel Sony Xperia M2, i tak średnio jestem z niego zadowolony
czy istnieje możliwość wymiany telefonu na inny model, i jak to sie odbywa???
Wymienić telefonu nie możesz, możesz odstąpić od umowy, jesli nie będzie problemów z systemem w iBOA to myślę że ze wszystkim w przeciągu powinieneś sie zmieścić. Tzn. żebyś powrócił do swojej starej taryfy i wszystko powróciło tak jak było. Powodu odstąpienia nie musisz podawać. Wypełniasz papiery, pakujesz wszystkie papiery razem z telefonem i wysyłasz do T-mobile wg mnie najlepiej kurierem na swój koszt. Ale chyba gdzieś czytałem w ustawach że chyba można żądać zwrotu kosztów wysyłki , niestety nie jestem tego pewien.
MatmaN pisze:Wybrałem się dzisiaj do salonu- pan zaproponował mi S4 w jump M za 599 złotych i wielokrotnie mnie przekonywał, że 149 zeta za ten tel. to rzecz raczej niemożliwa i żebym raczej sprawdził, bo jemu się nie wydaje
Czy czekać czy nie wszystko zależy od Ciebie. Co do Galaxy S4 jest pare możliwości do wyboru w JUMP M:
- Poprzez iBOA wtedy cena S4 wynosi 149 zł i 0.5 GB neta
- W ofercie limitowej jest za 199 zł i 0.5 GB neta
- skorzystać z oferty: "TYLKO W INTERNECIE! JUMP M za 69,99 zł i 2 razy więcej internetu dla wszystkich" teraz cena za S4 wynosi 149 zł i mamy 1 GB w standardzie za dodatkowo 10 zł mamy 2 Gb, 2 dni temu cena za S4 było to 299 zł
Regulamin do oferty