Z racji tego, że jest to mój pierwszy post na forum, chciałbym na początek wszystkich serdecznie powitać
Od jakiegoś czasu mogę już przedłużać umowę ale jednak wolałem zaczekać na nowe oferty abonamentowe. Dzisiaj był pierwszy telefon konsultanta właśnie z propozycją "zwierzątek"

Ale od początku. W tym momencie posiadam abonament 25 zł, a w nim: prezent 400 sms, pakiet 1000sms do orange na 12 miesięcy, taniej w abonamencie (po 20gr.) też 12 miesięcy, obniżenie minuty do orange o 1gr czyli wychodzi 19 gr, oraz na 6 miesięcy Twój numer.
Pierwsza propozycja to było powielenie istniejącej oferty czyli nic bonusowo. W drugiej było 50% zniżki na Wiecz i Week. No ale przeszło minęło, teraz chyba można tylko nowe taryfy. Dzisiejsza propozycja to: Delfin 60 bez tel na 20 mieś (2xWybrany numer,Wiecz i Week) Oraz dodatkowo 100% rabatu na SMSy do Wszystkich. Byłbym skłonny wybrać to gdybym dostał pakiet 1000sms do orange zamiast tych SMSów do Wszystkich (oba po 10 zł). Niestety, konsultant po wielu poradach u szefostwa oznajmił, że tak mogę tylko w Pelikanie. Niestety obstawałbym przy Delfinie. Dodatkowo interesowałby mnie pakiet internetu za 15zł.
Więc tutaj moje pytanie: Czy nie istnieje na pewno możliwość tych 1000sms przy delfinku?
Zadowalałoby mnie rozwiązanie: Delfin 60 za 39 zł + 1000 SMS do orange za 10 zł + 500 MB za 15 zł (w tym jedna z tych usług z jakimś rabatem, najlepiej ta droższa

).
Uff, to by było na tyle moich wypocin

Mam nadzieję, że choć trochę jest to logiczne i zrozumiałe, a przedstawiłem całą swoją sytuację aby późniejsza dyskusja była łatwiejsza