SokolKce pisze:
I tu teraz pytanie do Was. Czy jest szansa żeby uznali winę pracownika Play? Słyszałem/czytałem gdzieś, że takie oferty (bez rabatu) są dostępne już po roku obowiązywania umowy. Czy jednak nie jest w obowiązku pracownika Play poinformowanie, że oferta ze strony internetowej nie jest jeszcze dla mnie dostępna? Tymbardziej, że w regulaminie tej oferty nie ma żadnej wzmianki o tym kiedy najwcześniej można podpisać taki aneks i ja dokładnie powiedziałem Panu z salonu czego oczekuję i na jakich warunkach. Jest sens "szarpać" się o to z Play czy może udać się od razu do jakiegoś rzecznika? A może ktoś z Was był w podobnej sytuacji, nic nie wskórał i nie warto się z nimi "szarpać"?
jesli chodzi o taryfe, ktora otrzymales, rzeczywiscie jest to taryfa dla przedluzajacych umowe, ktora przysluguje wszystkim juz po roku od podpisania umowy i ktora nie zawiera zadnych rabatow... jesli podasz maila to w wolnej chwili podesle Ci regulamin... skoro umowa konczy Ci sie w grudniu normalne przedluzenie mialbys dostepne dopiero jakos we wrzesniu... jesli rzeczywiscie jest tak jak mowisz to ewidentnie zostales oszukany wiec mozesz skladac reklamacje... na umowie masz wszystkie dane pracownika podpisujacego umowe

tylko niestety chociaz pracuje w Play nie wiem jak wyglada rozpatrywanie takich reklamacji

niby 10 zl m-cznie przez cala umowe daje 240 zl wiec to nie jest wielka szkodliwosc czynu ale chodzi o sam fakt tego ze zostales oszukany...
co do wczesniejszych postow o ceny telefonu: jasne ze kazdy chcialby najlepiej dostac nieograniczony abonament za 1 zl i do tego najlepiej za darmo kazdy telefon

ale tak pieknie nie ma... jedyna mozliwosc zejscia z ceny ktoregos telefonu pojawia sie jesli konsultant sam dobrowolnie dorzucie do niego czesc swojej prowizji... ale oplaca sie to dopiero przy wiekszej ilosci telefonow lub ew. przy mega duzym abonamencie wiec jesli posiadacie tylko jeden i to w dodatku najmniejszy nie liczcie na to

chyba ze macie znajomego, ktory nie chce na Was zarabiac i da Wam promocje

Doradca Biznesowy Play
poszukujesz oferty dla siebie, zglos sie:
http://doradcaplay.xgsm.pl
zapraszam tez na strone:
www.doradcabiznesowyplay.dl.pl