• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 51 z 182
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 182

#483626  autor: pawlisko123
 21 cze 2011, 15:08
powiedzcie mi co się teraz na przedłużenie dostaje: opcja bez telefonu abo tak do 30 zł,mógłby być jakiś internet lub możliwość dokupienia,chyba opcja bez telefonu się bardziej opłaca? abo indywidualnie albo firmowe

#483888  autor: pakierhakierxd
 22 cze 2011, 14:41
Opcja bez telefonu na przedłużenie
http://www.play.pl/pl/promocja/dla-prze ... index.html
Taka sobie
Dla nowych klientów lepsza chyba
http://www.play.pl/pl/promocja/play-abo ... index.html
http://www.play.pl/pl/promocja/play-abo ... index.html
Nie wiem czemu tak jest

Pozdrawiam :)
 #484073  autor: wwojtaszek
 23 cze 2011, 11:45
Mam dylemat. 7 lipca kończy mi się umowa na interneti chcę ją przedłużyć. Mam zamiar wybrać Play Online 99 tylko nie wiem w jakiej formie. Otóż korzystniejsza oferta wydaje się ta "Dla obecnych klientów" ( Mam dodatkowo 2 telefony na abonament w Play) niż Replay. Bo w tej dla obecnych klientów jest 19GB przez eshop a replayu tylko 16GB bo z tego co zauważyłem nie dostępnej opcji Replay przez eshop z bonusami GB. Co radzilibyście mi wybrać?
P.S. Interesuje mnie modem Huawei E5832.

#486879  autor: numer1
 04 lip 2011, 21:55
Czy promocja Partner Backoffice nadal obowiązuje? Jeśli nie, to na jaką opcję przedłużenia warto zwrócić uwagę?

#486996  autor: pakierhakierxd
 05 lip 2011, 12:52
To oferta dla pracowników chyba choć mogą ją może otrzymać użytkownicy jeśli taką im zaproponują na przedłużenie.

#487886  autor: PWK
 09 lip 2011, 10:56
Proszę o odpowiedź, najlepiej od kogoś pracującego w Play, bo czytałem rozbieżne informacje:

Ile miesięcy przed końcem bieżącej umowy można podpisać aneks na przedłużenie umowy? Interesuje mnie oferta przedłużeniowa z nowym telefonem.

Pozdrawiam

#487888  autor: pakierhakierxd
 09 lip 2011, 11:09
Ja ostatnio dostałem info od play4you1 konsultanta playa takiego co pomaga na forach itp. że 2 miesiące przed z telefonem,4 bez telefonu jak ktoś jest w play tak może przedłużyć więc pewnie tak jest ale możesz zadać pytanie do innego konsultanta na tym forum w tym temacie
http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=52045
wtedy będziesz pewny na 100 %.Jak by ktoś miał np. abonament u innego operatora to może 3 miesiące przed złożyć wniosek wraz z odebraniem telefonu o zmianę operatora po zakończeniu umowy z obecnym.

#487896  autor: PWK
 09 lip 2011, 11:54
OK, dzięki, ale proszę jeszcze o potwierdzenie tej informacji.

Jeszcze jedno pytanie: szukałem aktualnego cennika telefonów w ofercie przedłużeniowej, trafiłem na stronę Telefony i modemy. I tutaj nie bardzo się orientuję, w czym dokładnie mam szukać. Podejrzewam, że Cennik Telefonów w Ofercie LongPlay Plan Cenowy II, ale nie mam pewności. Jeśli ten jest właściwy, to z niego wynikałoby, że ceny telefonów przy przedłużaniu umowy są takie same jak dla nowych klientów. Czy to jest prawda?

#487900  autor: pakierhakierxd
 09 lip 2011, 12:20
Szukaj cennika z napisem replay,ceny telefonów się zbytnio nie różnią jak patrzyłem ostatnio.

#487914  autor: PWK
 09 lip 2011, 13:34
No właśnie są tam jakieś linki z dopiskiem RePlay, ale nie bardzo aktualne i chyba już nieobowiązujące.

#488634  autor: SuchyX
 12 lip 2011, 16:53
Słuchajcie aktualnie kończy mi się umowa 23 Listopada posiadam taryfę OnePlay 65 i chyba raczej nie złapie się na tą ich promocje HTC Days Play jak zwał tak zwał ;).

Na co mogę liczyć przedłużając umowę zależy mi na HTC Desire S albo Z abonament do 70zł i oczywiście żeby te telefony były w rązsądnej cenie.

Pani z Infolini powiedziała mi że abonament 69zł 350min itd... bez internetu i Desire Z za 350zł a Desire S 460zł. Tylko z drugiej strony brać taki fon bez internetu to też głupota.....

Co byście polecili brać coś teraz czy czekać do samego końca umowy i w razie czego przejść na kartę może coś na grudzień sypną z promocją??

#488639  autor: pakierhakierxd
 12 lip 2011, 17:09
Ja bym poczekał,wiesz jak ja zrobię pod koniec umowy już postanowiłem nie zależy mi aż tak na abonamencie zostanę jak dadzą mi jakaś rabat jak nie to przejdę na fresha,wypowiedzenie jakiś czas przed końcem umowy z przejściem na fresha daje to że dzwonią,piszą z ciekawymi propozycjami np. 25 % rabat na abonament możesz też tak spróbować chcesz zobaczyć jak to jest
czytaj
http://www.mojplay.pl/topic/8961-proced ... entry98672
wypowiedzenie można złożyć i później je wycofać jak dadzą lepszą ofertę :D
to już sprawdzony sposób na lepszą ofertę w abo w playu :D
Umowę masz do listopada a już myślisz o tym :D
przedłużyć z telefonem możesz dopiero 2 mc-e przed tak napisał mi konsultant playa
Ofertę bym brał z internetem ponieważ smartphone bez internetu to trochę lipnie bo nie wykorzystujesz wszystkich jego funkcji w miejscach w których nie ma wifi ja mam 250 mb i przy używaniu z wifi jakoś mi starcza ale następnym razem chcę 500/1gb na miesiąc
zależy od tego czy karta czy abonament,w abonamencie bym brał 1 gb/miesiąc a na karcie 1gb/2 miesiące,może ci bardziej będzie się opłacał play fresh
za 15zł korzystając z 2 pakietów możesz mieć 137 minut wymienne na 445 smsów + do tego dokupisz pakiecik internetowy powiedzmy 500 mb i wybierając taryfę darmowe smsy do wszystkich i doładowując 30zł miesięcznie możesz mieć tak 137 minut/445 smsów+500mb+1000 smsów,tu możesz poczytać o promocjach w play fresh
http://telefix.ugu.pl/kody_play.htm

#488646  autor: Rezo
 12 lip 2011, 18:09
SuchyX, podobno bardzo rzadko, w wyjątkowych przypadkach można przedłużyć umowę z telefonem wcześniej niż dwa miesiące przed końcem umowy - więc dzwoń, chodź po różnych punktach i pytaj. Może ci się uda załapać na HTC Days Play.

Jeśli pomogłem kliknij "pomógł" ;)
UnixStorm.org - stabilny hosting WWW

#488919  autor: SuchyX
 13 lip 2011, 16:52
Dzwoniłem chodziłem pytałem i niestety tak jak tutaj piszecie max to 2 miesiące. Więc spokojnie czekam do końca umowy a jak do tego czasu nic nie będzie ciekawego to przechodzę na fresha żeby numeru nie stracić i potem zobaczymy co na grudzień zaproponują na święta. Na razie jakoś przesiedzę na N96.

#488922  autor: widzimira
 13 lip 2011, 17:13
max 90 dni przed zakończeniem umowy

#488948  autor: Konsultant_play
 13 lip 2011, 18:58
4 miesiace osoby chetne zapraszam na PW z pozostawieniem nr-u telefonu chetnie pomoge i doradze

Chcesz wziac telefon w play na najbardziej korzystnych warunkach z tanszym telefonem napisz na PW
Lub wyslij sms-a o tresci kontakt na nr 797-099-974
Koszt jak za zwyklego sms-a

#489139  autor: dusk
 14 lip 2011, 12:56
mi sie konczy umowa za miesiac i do tej pory ani razu nie mialem telefonu z play z propozycja przedluzenia
w dodatku gdy zostawilem na stronie play nr telefonu aby ktos do mnie zadzwonil i przedstawil oferte dla mnie to konsultant do mnie zadzwonil zeby mnie poinformowac iz "umowa mi sie konczy za miesiac i zapraszaja mnie do salonow"
-.-

#489230  autor: Tajemniczy28
 14 lip 2011, 16:31
To,nic, dzwoń jeszcze raz pod *500,odbierze inny,lub przekieruje Cie do działu utrzymania,odbierze inny i wejdzie na twe konto i przedłużysz,ceny tel są nienegocjowalne, przez konsultanta dostaniesz to co wybierzesz jak wchodzisz na play.pl i do abonamentu i wybierasz że dla obecnych klientów,tak wchodzisz by być obecnym klientem,poza tym pamiętaj jest cennik dla tzw replay, jest mało rewelacji ale niektóre telefony potrafią zejść z ceny wiec na ten cennik się powołuj.Możesz wejść też na play.pl na swekonto i ze swego konta napisać zgłoszenie to ktoś zadzwoni.

#489697  autor: czescdziadek
 16 lip 2011, 13:40
Byłem ostatnio w salonie firmowym Play i miła pani powiedziała mi, że mogę przedłużyć umowę 9 (dziewięć) miesięcy wcześniej ;o
  • Strona 51 z 182
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 182
  • 1
  • 49
  • 50
  • 51