• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #869483  autor: KC-KARLOS
 05 cze 2016, 10:16
WellDone: dlatego warto podejść do punktu T-Mobile i zapytać się o możliwy termin działania rezygnacji. Należy pamiętać, że w każdej sieci płacimy za abonament na miesiąc z góry, więc w tym czasie będzie działać wypowiedzenie umowy. Jeśli jest okres rozliczeniowy od 25go, zalecam złożyć rezygnacje kilka dni przed dniem odnowienia okresu rozrachunkowego, tak, aby wypowiedzenie nie trwało do prawie pełnych 2 miesięcy.
Można przejść też do innej sieci bez okresu wypowiedzenia, lecz jednak warto dać sobie czas na wybór lepszej oferty i kontakt z SUK T-Mobile.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #869529  autor: asdaf
 05 cze 2016, 13:01
mariananna pisze:
WellDone pisze:
mariananna pisze:Przed 25 czerwca wyślij, żeby umowa zakończyła się z dniem 25 lipca. Zaznacz, że chcesz mieć numer na kartę po zakończeniu umowy.
płacą ci za pisanie głupot ?
Można grzeczniej, co?
Przeciez ma cykl rozliczeniowy na 25-ego każdego miesiąca. Umowa kończy się 20 lipca, wiec ostatni cykl rozliczeniowy przypada na 25 VI - 24 VII...
A ja się zastanawiam skąd mariananna wiedział/a kiedy autorowi przypada okres rozliczeniowy zanim sam o tym napisał? Jasnowidz?
 #869531  autor: Gregrin
 05 cze 2016, 13:06
asdaf pisze:A ja się zastanawiam skąd mariananna wiedział/a kiedy autorowi przypada okres rozliczeniowy zanim sam o tym napisał? Jasnowidz?
Moze w t-mob jest jeden ogólny ??
 #869537  autor: WellDone
 05 cze 2016, 13:13
Dlatego właśnie napisałem, ze pisze głupoty. Bo ni z gruszki ni z pietruszki podawana jest konkretna data. Ktoś inny wchodząc w temat pomyśli sobie, ze w tbombajlu obowiązuje jeden termin do 25..
 #869550  autor: mariananna
 05 cze 2016, 13:49
Wydedukowałem, ze kupił w ich sklepie internetowym umowe na pół roku - ja tam zamówiłem w ciągu trzech lat trzy umowy. Zawsze mi mówili, gdy o to pytałem, że mają cykl ustawiony na 25 kazdego miesiąca, jesli się zamawia przez WWW. Dlatego odgadłem, kiedy ma wystawiane faktury. Racja, można pomysleć, ze zawsze tak jest - z tym się w pełni zgadzam, że ktoś mógł się tym niesłusznie zasugerować.
 #869555  autor: Kryniczanin
 05 cze 2016, 13:55
Potwierdzam ostatnio dwie umowy z początku maja przez neta okres 25-24 kiedyś w przeszłości to samo.
 #869562  autor: WellDone
 05 cze 2016, 14:05
To jest jeden z okresów rozliczeniowych, ALE TO NIE REGUŁA. Jak czegoś nie jestem pewien to to staram się to napisać, żeby kogoś nie wprowadzić w błąd..
 #869597  autor: KC-KARLOS
 05 cze 2016, 14:55
Gdy miałem blueconnecta (za czasów Ery) też miałem okres rozliczeniowy do 24 dnia miesiąca, więc sporo się nie zmieniło.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟