• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #859639  autor: abcdef
 02 kwie 2016, 11:07
Witajcie,

W ofercie Play "FORMUŁA SMARTFON UNLIMITED PRO dla Firm" jest "Powiększone pakiety internet dla stałych Klientów" opisane jako bez limitu dla kwot abonamentu większych niż 39 zł netto. Pytanie brzmi czy to jest faktyczny no limit. W regulaminie nie znalazłem ani słowa o tych powiększonych pakietach, jest jedynie informacja o "nielimitowane GB za 0 zł przez 6 miesięcy", ale to osobna kategoria.

Czy ktoś wie jak to wygląda w praktyce?
 #859664  autor: KC-KARLOS
 02 kwie 2016, 13:42
Powiększone GB są tylko dla taryfy FORMUŁA SMARTFON UNLIMITED DLA FIRM 29,99 + VAT.
W ramach promocji na 6 miesięcy Play rabatuje do zera usługę "Nielimitowane GB w smartfonie". Prędkość transferu danych do 1 mbit/s następuje, gdy wykorzystamy 10 GB + powiększony pakiet 6 GB w ramach abonamentu. Po okresie rabatu doliczana jest opłata 24,99 + VAT.
Przy opcji 39,99 netto miesięcznie, jest 10 GB z lejkiem i no-limit minut/SMS/MMS. Oferta BEZ TELEFONU dla przedłużających umowę - standardowa.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #859831  autor: KC-KARLOS
 03 kwie 2016, 14:43
Po 10 GB jest lejek 1 mbit/s.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟
 #860545  autor: KC-KARLOS
 06 kwie 2016, 22:12
Oferta nie jest negocjowalna, opłata w opcji tylko SIM jest stała i wynosi 39,99 zł netto miesięcznie. Dla przedłużających umowę, oferta na czas nieokreślony (tylko w opcji na odległość), dla pozostałych - na 24 miesiące.