• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #844308  autor: jacekp03
 08 sty 2016, 18:41
Witam
Mam pytanie odnośnie abonamentu w t-mobile, na stronie internetowej t-mobile istnieje oferta za 29.99 zł (jump comfort) gdzie w tej cenie mam w zasadzie wszystko bez limitu poza internetem, idąc do salonu obsługujący mówi mi że najtańszą dla mnie opcja bedzię oferta za 38 zł ( też bez telefonu) gdzie mam pewne ograniczenia w postaci np. takiej zę nie mam już nielimitowanych minut a mam ich tylko 300, i tu moje pytanie skąd te rozbieżności między ofertą na ich stronie a ofertą w salonie która jest znacznie gorsza?
 #844309  autor: Lightman
 08 sty 2016, 18:51
Pytanie zasadnicze: przedłużasz umowę czy przenosisz numer?

Jeśli mówimy o przeniesieniu numeru to w salonie dostępna jest podobna ofera - 30zł bez limitu komórki, SMS/MMS + 3GB (brak stacjonarnych), umowa na 24 miesiące, bez telefonu.
Jeśli tej propozycji nie dostałeś, to ktoś nie czyta maili ;)

Jeśli przedłużasz umowę to za pomocą telefonu na utrzymanie klienta możesz dostać j/w + 5GB za 30zł, ale też umowa na 24 miesiące.

Druga strona biurka - wcześniej Plus, aktualnie T-Mobile
 #844310  autor: jacekp03
 08 sty 2016, 18:55
przedłużam umowę i o takiej ofercie nie było nawet mowy, na stronie za to 30 zł sa jeszcze stacjonarne to jest tylko oferta gdybym przedłużał przez internet?
 #844320  autor: DeviL_KmN
 08 sty 2016, 19:50
Ja właśnie wróciłem z salonu T-Mobile. Kończy mi się niedługo abonament i chciałem go przedłużyć właśnie na opcję Jump Comfort za 29,99 (wszystko bez limitu + 1 GB internetu). Niestety w salonie otrzymałem informację, iż nie mogę z tej opcji skorzystać bowiem jest to tylko dostępne dla osób dokupujących kolejny numer. W przypadku przedłużenia umowy mogę skorzystać z opcji 29,99 nielimitowane minuty do t-mobile i innych sieci, płatne smsy/mmsy , płatne do stacjonarnych i 250 MB internetu. Przez stronkę operatora mogę przedłużyć ofertę bez telefonu za ... 59,99 ze wszystkim bez limitu + 5GB internet. Paranoja
 #844352  autor: jacekp03
 08 sty 2016, 23:24
W takim razie w jakiej obecnie sieci można dostać za jak najmniejszą kwotę rozmowy i sms bez limitu do wszystkich w abonamencie?
 #844367  autor: Tajemniczy28
 09 sty 2016, 08:53
Ściemniają. Ja 3 mies temu przedłużyłem umowę za 29.99 no limit ze stacj i 1 gb netu o kolejne 8 m-cy przez SUK, taka oferta też mi się wyświetlała online. Nie wiem więc czemu są takie problemy, może system jakoś je dopasowuje i tylko wyświetla część znich.
 #844379  autor: SACZI
 09 sty 2016, 10:11
Po pierwsze, wątek o przedłużaniu umów jest pod tym adesem:
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... start=5175

Po drugie SEKCJA UTRZYMANIA KLIENTA rabatuje Comfort z 60PLN do 30 PLN.
Taryfa zawiera nielimitowane rozmowy na komórki, sms, mms i 5GB netu.
Za dopłata 6PLN dorzucają nolimit na stacjonarne (w sumie 36PLN).
Umowa na 18 m-cy.
Ja przedłużyłem umowę na takich warunkach na początku grudnia.