Witam wszystkich. Po skrócie sytuacja wygląda tak:
1. Ja mam umowę bez telefonu za 30 zł Formuła M - coś ok 500 min do wszystkich sieci, stan darmowy w Play, 500 MB
2. Żona miała umowę bez telefonu ale abo za 20 zł, złożyła w czerwcu wypowiedzenie, dzwonili z ofertami ale szału nie było więc jest w Play na kartę - ma stan darmowy w play, od czerwca do dziś wygadała ok 60 zł
3. Trzecia osoba - jest na abonamencie, nie wiem jakim dokładnie, ale coś ok 20 zł. Już dzwonią z ofertami, ale osoba mało kumata w te klocki - nie wiem co proponują nawet, zapewne szału nie ma.
Ja złożyłem przedwczoraj wypowiedzenie, dostałem na Play24 taką ofertę:
"Pragniemy przekonać Pana do pozostania w naszej sieci. Specjalnie dla Pana przygotowaliśmy poniższą ofertę. W ramach Abonamentu FORMUŁA 4.0 UNLIMITED oferujemy nielimitowane rozmowy do Play i innych sieci komórkowych, nielimitowane SMS/MMS oraz pakiet internetu 1,5 GB za jedyne 39,99 zł."
Jak dla mnie szału nie ma, bo to co mam teraz to mi wystarcza w zupełności, zwłaszcza że ta oferta i tak jest bez telefonu.
No ale telefonu po woli padają i pasuje wziąć nowe telefony. Jest 3 osoby, więc w salonie (bezpośrednio przed rozwiązaniem przeze mnie umowy) Pani zaproponowała ofertę Formuła Rodzinna Unlimited pakiet za 95 zł i do tego jakieś telefony nowe... no i niby bonus dla mnie jako stałego klienta w postaci 6 miesięcy gratis na abonament.
Z telefonów to ja celuję w LG Spirit LTE ewentualnie Lumia 640, z tego co mówili w salonie to Xperia e4g LTE jest niedostępna. Z tego co patrzę to od wczoraj na LG jest promocja za 1 zł, ale chyba nie w tej taryfie - na stronie Spirit i Lumia 640 są z dopłatą jednorazową 149 zł?
Czy da się coś w mojej sytuacji ugrać ekstra czy jedynie to co powyżej?