• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #809478  autor: matess1
 30 cze 2015, 20:16
Witam, jako że w plusie skończyłem mixa i nie zaproponowali mi nic ciekawego, to postanowiłem przejść do innej sieci i właśnie zastanawiam się nad ofertami innych firm. Czego oczekuję

- nielimitowane rozmowy do wszystkich sieci ( nie musi być stacjonarnych)
- nielimitowane smsy do wszystkich
- internet najlepiej 1/2 GB

Do tego jakiś smartfon w miare nowoczesny mogę dopłacić trochę pieniedzy bez problemu do 200-300 zł powiedzmy. Jakie oferty obecnie są najlepsze? Z góry dziękuję za pomoc:)
 #809486  autor: Morvius
 30 cze 2015, 20:49
Odpowiedzieć tak naprawdę możesz sobie sam. Proste warunki i proste potrzeby. Operatorzy niczego nie chowają poza tym masz całą gamę telefonów dostępnych na stronie. Zapoznaj się proszę z propozycjami najpierw jeśli coś w ich warunkach jest niejasne pytaj.

Klasyczny obserwator wątku.
 #809557  autor: klimasz
 01 lip 2015, 11:14
matess1 pisze:Witam, jako że w plusie skończyłem mixa i nie zaproponowali mi nic ciekawego, to postanowiłem przejść do innej sieci i właśnie zastanawiam się nad ofertami innych firm. Czego oczekuję

Do tego jakiś smartfon w miare nowoczesny mogę dopłacić trochę pieniedzy bez problemu do 200-300 zł powiedzmy. Jakie oferty obecnie są najlepsze? Z góry dziękuję za pomoc:)
A czytałeś temat - http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic ... start=1935 ludzie piszą, że bodajże za 60zł mają wszystko co piszesz, ze stacjonarnymi...
 #809559  autor: Mart87
 01 lip 2015, 11:21
Play w stnadardowej ofercie daje smartfon, nielimitowane rozmowy/sms/mms do wszystkich sieci oraz pakiet Internetu na umowie na 25 miesięcy. W zestawie nie ma stacjonarnych, można dokupić za 10zł.
 #810008  autor: Orange Ekspert
 03 lip 2015, 16:05
matess1 pisze:Witam, jako że w plusie skończyłem mixa i nie zaproponowali mi nic ciekawego, to postanowiłem przejść do innej sieci i właśnie zastanawiam się nad ofertami innych firm. Czego oczekuję

Na Szalone Dni zawsze warto czekać. Ich popularność mówi sama za siebie. Na chwilę obecną zachęcamy do zapoznania się z Najlepszymi Okazjami. Znajdziesz je tutaj http://oran.ge/1AK4QS8.