Mam problem. We wrześniu przenosiłem numer do Orange w promocji z 6 miesiącami gratis. Upłynęło już zatem 40 dni wymagane.
Chciałem dziś wygenerować sobie kod na kolejny numer który chcę przenieść do Orange w ramach promocji z 6 miesiącami gratis.
Niestety po wpisaniu kodu który przyszedł sms-em na numer który chcę przenieść i wybraniu sieci z której numer przenoszę (Play na kartę), nie generuje się żaden kod- wyskakuje komunikat "brak kodów".
Dodam, że próbowałem sytuacji z innym numerem telefonu z RBM który jest na żonę i sytuacja jest identyczna.
Próbowałem z trzech różnych przeglądarek więc to nie ta kwestia.
Co jest tego przyczyną? Czy jest jakiś limit na daną osobę numerów które można przenieść w ramach promocji z 6 mies. gratis?
Może ma ktoś taki kod ważny który mógłbym wpisać w odpowiednie miejsce. Dziwna sprawa.
[ Dodano: 2014-11-18, 09:58 ]
Dowiedziałem się w tym momencie od konsultanta na czacie, że ogólnie na tą chwilę brakło kodów na przeniesienie z 6 miesiacami gratis na stronie internetowej i nie wiadomo kiedy beda. Mozna wygenerowac kod w danym momencie od konsultanta na czacie ale wybierajac odrazu telefon, problem w tym , że na ta chwile nie ma w ofercie S3 LTE.
A gdy sie pojawi to trwa chwile zanim znow nie ma i akurat nie ma gwarancji polaczenia sie z konsultantem na czacie w momencie gdy telefony sa dostepne. Porazka.