PZ Jeśli dzwoniłeś z karty taktak to na 100% zapłacisz złocisza za każdą rozpoczętą minutę, bez znaczenia czy połączyłeś się z operatorem czy nie, sam sie tak naciąłem więc jest to sprawdzona informacja. Później dzoniłem z kart innych operatorów gdzie mam nolimit i mogłem sobie spokojnie pozwolić na długie oczekiwanie, aż łaskowie ktoś odbierze. Jeśli chodzi o składanie wniosu to też najpierw wysyłałem na mail
[email protected], i po tygodniu oczekiwania nadal karta nie była zarejestrowana. Udałem się więc do autoryzowanego salonu (nie partnerskiego oddziału) i jeszcze raz złożyłem wniosek. Miła Pani powiedziała, że trwa to do 48h i faktycznie tak było. Po tym czasie zadzoniłem na infolinię i karta była zarejestrowana, choć sms z tą radosną informacją przyszedł 4 dni później:-) Całe szczęscie, że dziś jestem ostatni dzień w tej sieci, bo ich polityka jest po prostu żenująca. A tak na marginesie to jestem bardzo ciekawy czy kiedykolwiek udostępnią publicznie informacje ile ludzi po migracji na kartę uciekło w trybie natychmaistowym do innych operatorów, bo coś mi się wydaję, że to będzie duuuuża liczba.