Witajcie! Otóż mam teraz telefon w mixie na doładowania (pozostało 6) i bardzo zależy mi na przeniesieniu obecnego numeru właśnie na abonament w taryfie Jump za 49,99zł + telefon (Samsung galaxy s3 lte). W punkcie sprzedaży T-mobile powiedzieli mi, że taka migracja jest możliwa jak pozostaną mi min. 2 doładowania, więc nie jest mi to na rękę. Opisałem sprawę na Iboa i zadzwonił do mnie konsultant T-mobile, gdzie opisałem sprawę i po konsultacji z kierownikiem oddzwonił do mnie i oznajmił, że taka migracja jest możliwa i po prostu bez żadnych problemów mogę przejść na abonament, a mix tak jakby zostanie anulowany. Teraz mam do was pytanie, czy mam się godzić na taką umowę przez telefon, nie zostanę jakoś oszukany i wplątany w jakaś inna umowę albo jakieś dodatkowe opłaty. Konsultant zapewniał mnie, że zapłacę tylko za telefon oraz standardowo abonament w cenie 49.99zł. Mówił, że zadzwoni w czwartek i wtedy podejmę ostateczną decyzję. Ktoś miał podobny przypadek? To nie jest żadne naciąganie? Boję się trochę zawierać umowę przez telefon. Proszę o odpowiedź.
Ps. Z góry przepraszam jeśli zły dział lub post.
Ps. Z góry przepraszam jeśli zły dział lub post.